Daca simti ca trebuie sa faci ceva pentru a-ti schimba perspectivele si a-ti indeplini idealurile, nu uita de urmatoarele gesturi care te ajuta sa constientizezi si sa te bucuri de fiecare pas al schimbarii, in deplinatatea sa

“Ca sa-ti transformi intr-adevar viata, trebuie sa incepi cu tine.” (Simone de Beauvoir)

Majoritatea oamenilor se tem de schimbare, in asa fel incat nu indraznesc niciodata sa isi ridice privirile mai sus de universul lor tangibil, cauzator de frustrari, insa atat de confortabil in imperfectiunea lui. Insa viata nu este doar o inclestare fizica si psihica cu diverse neajunsuri. Viata este frumoasa, cat inca mai exista speranta si visuri. Asa ca, daca simti ca trebuie sa faci ceva pentru a-ti schimba perspectivele si a-ti indeplini idealurile, nu uita de urmatoarele gesturi care te ajuta sa constientizezi si sa te bucuri de fiecare pas al schimbarii, in deplinatatea sa:

Sarbatoreste-ti victoriile!

Viata nu este numai o lupta continua cu diverse provocari. Atunci cand ti se intampla ceva pozitiv, ofera-ti timp sa sarbatoresti momentul de victorie. Nu trebuie sa faci neaparat ceva anume, uneori este suficienta doar o zi libera de la serviciu, o cina impreuna cu echipa de la job sau poate chiar o vacanta impreuna cu persoana iubita. Astfel momente iti reamintesc faptul ca, intr-un final, eforturile sunt rasplatite.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

1. Impaca-te cu esecurile.

Nu ai cum sa cunosti succesul fara sa fi trecut si prin cateva esecuri. Acestea nu doar ca paveaza drumul spre reusitele viitoare, insa au si capacitatea de a-ti modela caracterul si de a te transforma intr-un om mai bun. Prin urmare, nu fugi de esecuri, ci accepta-le, atunci cand au loc. Cu cat le experimentezi mai devreme, cu atat vei cunoaste si succesul mai repede. Atunci cand esti respins nu faci altceva decat sa inveti ce anume nu a functionat corespunzator, iti ajustezi tacticile si iti dezvolti anumite abilitati care iti vor usura reusitele viitoare.

2. Pune familia pe primul loc.

Pe primul loc in topul preocuparilor tale ar trebui sa se situeze familia. Aici este sursa primara de energie si dragoste care te motiveaza sa mergi mai departe. Iubeste-ti familia si alege sa ii fii alaturi in fiecare moment. Succesul nu are nici o valoare daca cei dragi nu iti sunt alaturi, sa va bucurati impreuna de el. Si nu uita ca familia nu este doar cea biologica, ci toate persoanele care te iubesc si pe care le iubesti, fie ele rude de sange sau nu.

3. Iarta-i pe ceilalti si pe tine insuti/insati.

Resentimentele sapa adanc in sufletul celui care le hraneste. Nu le lasa sa iti cicatrizeze sufletul! Iarta-i pe toti cei care ti-au gresit si tu vei fi primul care va simti usurarea si un neasteptat sentiment de eliberare. In afara de asta, fii bland/a si cu tine insuti/insati, pana la urma tu esti singura persoana cu care vei ajunge la capat de drum si, inainte de iubirea celorlalti, meriti iubirea ta. 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri