Inlocuind literele din nume cu cifrele care le corespund, mai mult ca sigur ca vei observa ca o cifra, una singura, predomina. O vei intalni de mai multe ori in interiorul numelui tau. Este cifra cunoscuta sub numele de cifra intensa a numelui, cifra ce insumeaza in ea darurile si calitatile energetice intense cu care ne-am nascut pe care uneori nu stim sa ne folosim de acestea in propriul avantaj. Daca doresti sa descoperi mai multe despre tine, iata care sunt asadar cifrele intense ale numelui si semnificatiile acestora.

Nimic nu este intamplator in stiinta veche de cand lumea a numerologiei. Numele pe care le purtam sunt incarcate de semnificatii, iar numerele includ in ele dezlegarea multor mistere legate de ceea ce se intampla in jurul nostru. In stiinta descifrarii comportamentului uman, energiile negative si pozitive pe care le poseda o persoana pot ajunge la un echilibru perfect doar prin controlarea si supravegherea acestora. Prin urmare, numerologia te invata cum sa eviti anumite greseli, cum sa le indrepti pe cele existente, cum sa-ti construiesti de unul singur soarta si cum sa nu te lasi acaparat de circumstante.

Deoarece este singurul lucru care ne insoteste de-a lungul intregii vieti, numele este de o mare importanta in numerologie. Probabil stii ca fiecarei litere din nume ii este asociata o anumita cifra si respectiv: a, j, s -1; b, k, t – 2; c, l, u -3; d, m, v, -4; e, n, w -5, f, o, x, -6, g, p, y -7; h, q, z -8; i, r -9. Inlocuind literele din nume cu cifrele care le corespund, vei observa ca o cifra, una singura, predomina. Vei intalni aceasta cifra de mai multe ori in interiorul numelui tau. Este cifra cunoscuta sub numele de cifra intensa a numelui, cifra ce insumeaza in ea darurile si calitatile energetice intense cu care ne-am nascut. De multe ori insa, nu stim sa folosim aceste daruri energetice in avantajul nostru. Fie le ignoram, fie le folosim abuziv, fie le intrebuintam in circumstante nepotrivite, fie pur si simplu nu stim sa valorificam energia pe care o trasmit.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ

Spre exemplu, in cazul unui nume precum Ana Vasile, valentele corespunzatoare acestuia sunt: 1+5+1+4+1+1+9+3+5, iar cifra care se repeta de cele mai multe ori este 1. Asadar, cifra intensa este 1. Este posibil sa ai o singura cifra intensa a numelui, influenta acesteia asupra ta fiind mai puternica. Este posibil sa ai doua cifre intense ale numelui. In acest caz, influenta acestora va fi mai slaba. Daca nu ai nicio cifra intensa, inseamna ca influenta acesteia asupra propriei persoane este minima. Daca doresti sa descoperi mai multe despre tine, iata care sunt cifrele intense ale numelui si semnificatiile acestora:

1- Influenta acestei cifre iti intensifica dorinta de exprimare a convingerilor si a ideilor personale. Aceasta abilitate a ta de a comunica este atat de puternica, incat vei acumula foarte multe frustrari si te vei simti neimplinita daca circumstantele si viata te vor impiedica sa-ti fructifici acest dar energetic. Trebuie sa fii mai grijulie fata de propria persoana, caci asteptarile pe care le ai de la tine sunt enorme si nu sta intotdeauna numai in puterea ta indeplinirea acestora. Invata sa te controlezi si sa-ti controlezi dorintele in sensul impacarii cu propria persoana. Cifra 1 ca cifra intensa a numelui indeamna la moderatie.

Alimentația și somnul sunt aspectele cu cel mai mare impact asupra calității vieții românilor, conform celui mai recent studiu CIPRA Un nou spectacol legendar marca Lord of the Dance la Sala Palatului din București

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri