5 Februarie 2016 publicat în Lifestyle 260 share-uri

Cand ati ascultat ultima oara o piesa de teatru radiofonic, cand ati desenat o floare, de cat timp nu v-ati mai cufundat intr-o carte de poezie sa reinvatati frumosul din cuvinte?

Despre timp si oameni

Nu timpul trece prea repede, ci noi trecem prea brusc pe langa el. Uitam sa valorizam fiecare secunda, nu ne "acordam un ragaz" sa privim soarele la rasarit sau in vapaia de culori a asfintitului, nu privim luna si cerul instelat cu luciri de diamante inainte de culcare. Nu mai schimbam o vorba cu sora sau fratele de departe, cu prietenii din liceu si facultate. Nu avem timp sau nu avem rabdare sa le spunem celor dragi cat de importanti sunt pentru noi. Dar ne refugiem pe net sa spunem noapte buna tuturor necunoscutilor ce ne trimit imagini sclipicioase, cu pisici sau caini pufosi.

Foto: Michaela Stejskalova / Shutterstock.com

Ce e mai important: sa vedem stirile indobitocitoare pe toate canalele si dejectiile din talkshowuri sau sa ii citim copilului o poveste cu zane in loc sa il trimitem in camera lui ca ne oboseste?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Candela sufletului nostru este cea care trebuie să fie totdeauna aprinsă. Cuvinte pentru suflet de la Maica Gavrilia Papaiannis (de citit mai ales în postul Paștelui) 13 Mantre pentru a trăi fiecare zi cu liniște în suflet, gânduri pozitive în minte și iubire în inimă Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești!

Cand ati ascultat ultima oara o piesa de teatru radiofonic, cand ati desenat o floare, de cat timp nu v-ati mai cufundat intr-o carte de poezie sa reinvatati frumosul din cuvinte?

De ce lasam viata sa se piarda in rutina sau in trafic, de ce mergem la Mall sa luam lucruri inutile sau pline de chimicale cand am putea sa mergem la Gradina Botanica sa ne incarcam bateriile cu energie vie si culoare?

Cand ati dansat ultima oara un tangou cu sotul/sotia sau un vals?... Asa, de drag...

CAUTAM sa ne facem viata comoda si usoara, dar o complicam cu trairi inutile, povestind chestiuni politice sau monetare, scandaluri regizate la tv sau cat de rai sunt sefii /colegii de birou, cat am stat in trafic sau alte efemere preocupari etc. Si uitam cine suntem si ce vise avem… Viata trece daca nu o umplem cu trairi frumoase, cu clipe magice alaturi de cei dragi noua, cu amintiri adevarate ale unor momente adevarate ...

Testul celor 3 Sfinți: Ce mesaj sacru îți poate schimba viața? Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Amnezia infantila – de ce nu ne amintim primii ani de viata?

Iubiti viata si timpul, umpleti-le cu indeletniciri placute. Fiti alaturi de copii si de partenerul de viata. Radeti impreuna, dansati, pictati, iesiti la plimbare, cititi poezie adevarata, nu reclame la teleshoping! Lasati o urma a trecerii voastre pe aici... fiti adevarati!

* de Ionescu Maria Gabriela

Foto homepage: LeventeGyori / Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri