5 Februarie 2016 publicat în Lifestyle 10 share-uri

Cartile de colorat pentru adulti reprezinta una din cele mai bune metode de terapie prin arta. Nu doar ca te ajuta sa te relaxezi si sa te eliberezi de stres, dar sunt si o provocatoare invitatie de a-ti exprima creativitatea si a-ti pune in valoare imaginatia. Te invitam sa rasfoiesti 7 dintre cele mai cunoscute carti de colorat pentru adulti aparute in momentul actual in Romania:

Cartea de colorat este disponibila in libraria Okian.ro

Gradina Timpului

Artista coreeana Ji-Hye (Daria) Song spune o poveste superba, plina de sensibilitate, care sa va inspire si va aminteasca de visele copilariei. Imediat ce veti deschide Gradina Timpului, ceasul se va opri si veti deveni protagonistii unei magice calatorii in timp si spatiu. Aceasta adevarata calatorie in timp va ofera prilejul sa va bucurati de beneficiile terapiei prin arta, asa ca nu mai stati pe ganduri, alegeti-va culorile preferate si dati viata acestor decoruri fantastice, imaginandu-va o lume care transcende stresul cotidian.

Intrati in misterioasa lume a pitorestilor case de lemn din San Francisco, unde micuta zana cu parul de culoarea focului va va conduce, prin magicul ceas cu cuc si turnul cu ceas ce reprezinta o punte peste timp, intr-o lume fantastica in care va veti regasi copilaria si pe care o veti vedea prin ochii curiosi ai unei fetite de opt ani. Bine ati venit in Gradina Timpului, unde un taram de poveste va provoaca si stimuleaza imaginatia!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline

Autor: Daria Song, editura Corint


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri