5 Februarie 2016 publicat în Lifestyle 10 share-uri

Cartile de colorat pentru adulti reprezinta una din cele mai bune metode de terapie prin arta. Nu doar ca te ajuta sa te relaxezi si sa te eliberezi de stres, dar sunt si o provocatoare invitatie de a-ti exprima creativitatea si a-ti pune in valoare imaginatia. Te invitam sa rasfoiesti 7 dintre cele mai cunoscute carti de colorat pentru adulti aparute in momentul actual in Romania:

Cartea de colorat este disponibila in librariile Okian.ro

Armonii florale

Insufla un dram de capriciu si de poezie in monotonia zilnica cu aceasta carte de colorat pentru adulti si pentru copii, publicata de Editura Corint. Volumul contine 30 de ilustratii care te invita sa evadezi in lumea plina de fantezie a florilor, sa te relaxezi si sa-ti exprimi creativitatea. Talentata artista Valentina Harper deschide o lume de implinire artistica in aceasta carte de colorat pentru toate varstele. Nu este nevoie sa ai abilitatile unui artist pentru a personaliza aceste desene luxuriante si elaborate. Fiecare ilustratie este destinata experimentarii creatoare. Autoarea iti transmite cateva ponturi esentiale care sa te ajute sa obtii rezultate remarcabile, iar ca bonus, scriitoarea Marie Browning iti ofera cateva modele de colorat din care sa te inspiri.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline

Autor: Valentina Harper, editura Corint


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri