26 Ianuarie 2016 publicat în Lifestyle 2 share-uri

Varsta de mijloc in 6 afirmatii pline de miez:

Adio tinerete zbuciumata si nesigura! Varsta de aur a maturitatii vine cu o serie de avantaje care nu lasa loc nostalgiilor si meditatiei asupra curgerii inexorabile a timpului. Iata cateva realitati ale varstei adulte:

6 Realitati ale Varstei Adulte

1. Te simti deseori surprinsa de propria varsta.

Poate ca nu te simti de 38 sau 45 de ani, pentru ca in visul tau de azi noapte profesoara de matematica tocmai te-a scos la tabla sa faci o integrala interminabila. Sau erai in sesiune si mai aveai doar o noapte pana la examenul de fiziologie. Uneori aceste vise sunt atat de autentice si realiste incat simti ca aluneci de pe o muchie a realitatii pe cealalta, sarind peste o decada sau doua.

2. Te apuci de jogging, Yoga sau ciclism.

Inca simti ca te mai poti surprinde pe tine insati, mai ai muschi de modelat, lucruri de invatat si agilitate de exersat, chiar daca apar din cand in cad diverse dureri si disconforturi inerente, iar oasele tale, desi mature, sunt mult mai puternice decat au fost vreodata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

3. Vei avea uneori momente de razvratire impotriva propriului corp.

Foto: Zholobov Vadim / Shutterstock.com

Momente de indoiala, momente de critica, insa mult mai mult soapte de iubire si de recunostinta. Vei ajunge la concluzia ca, daca ti s-ar oferi posibilitatea sa mai traiesti o zi in corpul tau de la 20 de ani, cand erai in floarea frumusetii si prospetimea naiva a tineretii, nu ai alege sa traiesti in mintea ta de atunci. Fruntea ta este acum ridata de intelepciune si ochii tai spun povesti ale vietii, iubirii si cicatricilor trecute. Si te iubesti exact asa cum esti acum, si nu ai da nimic la schimb pentru ingratitudinea sfidatoare a tineretii.

4. Ai prietenii cei mai buni.

Desi iti vezi prietenii mult mai rar decat o faceai inainte, ei joaca un rol din ce in ce mai important in viata ta, pentru ca ai invatat un lucru nepretuit, care nu iti era accesibil in tinerete, si anume ca nu trebuie sa te temi de prorpiile imperfectiuni pentru ca ai trait destul cat sa afli ca toti avem parte de ele. Acum stii cum sa vorbesti din suflet, stii cum sa iti impartasesti secretele si stii cum sa fii alaturi de cei dragi tie.

SYMMETRICA investește peste 6 mil. € în panouri fotovoltaice Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!   Inginerul silvic Sorin Ștefan Decă, numit secretar general adjunct în Ministerul Educației, timp de 6 luni

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri