20 Ianuarie 2016 publicat în Lifestyle 34 share-uri

Pe Oprah Winfrey, cunoscuta realizatoare si Eckhart Tolle, cel mai titrat lider spiritual al momentului, ii leaga o prietenie stransa.

Eckhart Tolle a fost adesea invitat in emisiunile Oprhei iar aceasta si-a insusit un stil de viata spiritual. Sigur ca acest mod de a fi a ajutat-o in tot ceea ce a facut si i-a deschis perspective la care nu ar fi avut acces, daca nu l-ar fi cunoscut pe Tolle, dupa cum spune in multe dintre interventiile ei.

"Cred ca Eckhart este un profet al timpurilor noastre. Tin cartile sale pe noptiera de langa pat. Cred ca invataturile sale sunt esentiale. Cred ca ce a scris el sunt cele mai valoroase scrieri pe care le-am citit." - Oprah Winfrey

Trebuie sa conchidem ca ambele personalitati sunt o sursa de inspiratie pentru o lume intreaga si ca modul in care vad ei lumea, dandu-ne tuturor speranta in mai bine, ii face sa fie atat de iubiti.

Eckhart Tolle invitat la Oprah Winfrey, cu traducere in limba romana:

1. „Fii multumita pentru ceea ce ai; altfel vei sfarsi prin a vrea mereu mai mult si mai mult. Iar daca te concentrezi pe ceea ce nu ai, niciodata nu vei avea indeajuns”. - Oprah Winfrey

Este foarte important sa ne focusam de asemenea, asupra unui target pe care il avem. Daca te concentrezi pe ceea ce deja ai si apreciezi viata ta exact asa cum este in acest moment si in acelasi timp te concentrezi pe ceva ce iti doresti, fara sa te atasezi de proiectiile viitorului in legatura cu acel ceva, o multime de lucruri bune vor aparea in viata ta, ne spune Oprah.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul Amnezia infantila – de ce nu ne amintim primii ani de viata? Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire

Mai mult decat atat, starea de recunostinta te ajuta sa iti mentii buna-dispozitie si optimismul.

2. „Nu cred in esec. Nu este esec daca te-ai bucurat de proces.” - Oprah Winfrey

Unul dintre lucrurile care ii tin pe oameni pe loc, este frica de esec. Dar esecul este de fapt un mod foarte eficient de a invata din experiente. Cel mai probabil, fara esec, cei care au atins succesul, nu ar fi avut uneltele necesare ca sa ajunga acolo. Asa incat, in loc sa vezi esecul ca pe ceva de care ar trebui sa iti fie teama, mai bine redefineste-l in mintea ta, ne sfatuieste Oprah.

„Cred ca cel mai mare risc in viata este a nu indrazni niciodata sa risti.” - Oprah Winfrey

3. „Acel lucru de care te temi cel mai tare nu are putere asupra ta – este frica ta cea care are putere.” - Oprah Winfrey

Frica nu este decat o secventa repetitiva de ganduri care iti apar in minte si pe care le hranesti cu energia ta, a invatat Oprah de la Eckhart Tolle.

Medicii români pot ȋnvăța o nouă tehnică chirurgicală minim invazivă pentru tratarea cancerelor pulmonare Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!   Dicționar de vise: Ce înseamnă când visezi șobolani?

Cand aceepti ceea ce este si iti infrunti frica, atunci incetezi sa o mai hranesti si ea dispare. Asa incat, cheia este sa accepti.

„Ori de cate ori accepti, depasesti. Acesta este miracolul.” , spune si Eckhart Tolle

Iata un mod de a actiona atunci cand nu te simti bine emotional, ne invata Oprah. Nu incerca sa te impotrivesti, sa te lupti.

Spune DA pentru tot ceea ce simti. Abandoneaza-te si observa sentimentul din mintea ta si corpul tau, fara sa il etichetezi sau judeci. Daca il lasi – in cazul meu, spune Oprah, sentimentul este localizat undeva in zona pieptului – doar observa-l pentru un minut sau doua si vei vedea cum ceva minunat se va intampla. Sentimentul slabeste si uneori dispare complet.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri