Sufletul nostru ne vorbeste adesea si am face bine sa il ascultam!

Sufletul nostru ne vorbeste adesea si am face bine sa il ascultam. Un articol publicat pe www.marcandangel.com si care contine o lista cu cele 40 de lucruri pe care sufletul tau vrea ca tu sa le stii s-a viralizat pe internet. Iata care sunt 20 dintre acestea:

20 de lucruri pe care Sufletul tau vrea ca tu sa le stii

via www.marcandangel.com

1. Unii oameni vorbesc cu tine in timpul lor liber si altii isi fac timp ca sa vorbeasca cu tine. Astazi si in fiecare zi poti sa fii cel din urma pentru cei pe care ii iubesti.

Foto: Elena Ray / Shutterstock.com

2. Cel mai mic act de bunatate este intotdeauna mai valoros decat cea mai mare intentie.

3. Subestimam prea des puterea unei atingeri, a unui zambet, a unui cuvant bland, a capacitatii de a asculta, a unui compliment onest sau a celui mai mic gest care arata ca iti pasa. Toate au potentialul de a transforma viata cuiva.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

4. Uneori trebuie sa fii bun cu ceilalti nu fiindca ei sunt buni, ci pentru ca tu esti.

5. Daca vrei ca altii sa fie fericiti, poti sa practici compasiunea. Daca vrei ca tu sa fii fericit, poti sa practici compasiunea.

6. Cand gasesti pacea in interiorul tau, devii acel tip de persoana care poate trai in pace cu ceilalti.

7. De obicei, nu ceea ce ai sau locul in care esti sau ceea ce faci te fac fericita sau nefericita, ci ceea ce gandesti despre ele.

8. Fericirea nu este o reactie sau un rezultat. Este o alegere facuta pe moment. Las-o sa fie a ta.

9. O buna parte din ceea ce te impiedica sa progresezi este faptul ca iti mentii experientele negative ale trecutului vii in mintea ta. Lasa-le sa PLECE!

10. Poti sa fii obosita sau dezamagita sau suparata sau sa te simti inconfortabil. In ciuda acestora, cea mai buna optiune pe care o ai chiar acum este de a merge inainte cu incredere.

Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa

11. Nu costa nimic sa fii pozitiv. Si schimba lucrurile in mai bine.

12. Indiferent de cat de mult timp simti ca ai irosit sau ai pierdut, nu este niciodata prea tarziu sa valorifici cat mai mult momentul in care te afli chiar acum.

Foto homepage: Kanea / Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri