14 Ianuarie 2016 publicat în Lifestyle 92 share-uri

Cateva mici modificari in spatiul in care iti desfasori activitatile de zi cu zi au darul de a atrage bunastarea financiara, un plus de sanatate si chiar iubire, asa ca ofera o sansa acestor trucuri:

Daca iti doresti o doza suplimentara de noroc in viata ta, tine cont de sfaturile practicantilor Feng Shui si adu imbunatatiri spatiului in care iti desfasori activitatile de zi cu zi. Cateva mici modificari au darul de a atrage bunastarea financiara, un plus de sanatate si chiar iubire, asa ca ofera o sansa acestor trucuri:

1. Alege culoarea verde

Practicantii Feng Shui au asociat culoarea verde cu norocul, intrucat verdele este o culoare ascendenta, care te ajuta sa iti atingi intregul potential. Alege aceasta culoare in diverse piese de design interior, tinand cont de semnificatia in functie de intensitate. Verde pal asigura un inceput nou, plin de optimism, verde menta iti asigura continuitatea proiectelor, iar verde inchis determina o finalizare a acestora marcata de succes.

2. Fantana norocului

Fantanele sunt piesele preferate recomandate de practicantii Feng Shui pentru atragerea norocului. Daca pozitionezi o fantana in apropierea intrarii principale a casei, vei avea noroc in cariera. Apa fantanii trebuie sa fie mereu curata si in cantitate mare. Atunci cand fantana seaca, norocul se va comporta in consecinta. Pentru un plus de succes, plaseaza trei monede stralucitoare in interiorul fantanii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare

3. Piese de mobilier din lemn

Toate lucrurile fabricate din lemn au capacitatea de a atrage norocul. Inlocuieste materialele sintetice si pe cele din metal cu piese fabricate din lemn si vei observa diferente notabile in ceea ce priveste perspectivele tale, pentru ca lemnul simbolizeaza uimitoarea vitalitate si crestere a naturii. Pentru un plus de noroc, foloseste storuri sau jaluzele din bambus, covorase impletite din stuf sau seturi de mobilier din rachita.

4. Design ascendent

Formele inalte, sub forma de coloana au darul de a-ti ridica moralul si de a-ti infuza o doza buna de optimism. Fie ca este vorba despre un corp de biblioteca, un scaun cu spatar inalt, tablouri verticale, o planta inalta sau alte piese de design ascendente, toate acestea au darul de a-ti indeparta pesimismul si gandurile negative. In plus, se spune ca expunerea tablorilor mai sus de nivelul privirii poate atrage norocul si bunastarea materiala.

Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

5. Accesorii cu dungi

Modelele cu dungi atrag norocul pentru ca ajuta la deplasarea energiei intr-un mod lin si eficient. Dungile verticale, mai ales, sunt de bun augur, intrucat conecteaza, la nivel energetic, cerul si pamantul, asa ca atunci cand ai nevoie de o extra doza de noroc, poarta o piesa de imbracaminte dungata, o esarfa sau chiar o pereche de pantaloni raiati.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri