12 Ianuarie 2016 publicat în Lifestyle 59 share-uri

Da, viata pare dificila uneori. Dar nu trebuie sa uiti ca…

1. Nu poti sa construiesti nimic fara un inceput, fara sa pui prima caramida, fara sa faci primul pas. „Nu poti trece marea doar stand la tarm si uitandu-te spre orizont.” – spunea Rabindranath Tagore.

2. Depinde de tine cata energie investesti in tot ceea ce faci. Ceea ce pui tu in lume se intoarce la tine cu aceeasi intensitate.

3. E bine sa iti dai voie sa traiesti sentimentele tale, exact asa cum sunt. Frica? Este normal sa ne fie frica. Dar sa stim ca putem depasi frica si ca exista un curaj nebanuit in noi, aceasta ne da forta de a exista si descoperirea acestei forte ne face mai puternici cu fiecare pas. E firesc sa simti teama, dar sa nu uiti niciodata acea luminita care iti pazeste mereu drumul. 

4. E mai bine sa privesti mereu intamplarile intr-o perspectiva largita. Incearca sa vezi tot tabloul pentru a intelege actiunile tale, cat si pe ale celor din jurul tau. In asa fel minimalizezi orice forma de suferinta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 exerciții filosofice stoice pentru o viață mai fericită Cele mai încurajatoare citate despre succes

5. Tu poti sa recunosti adevarul fiintei tale in orice clipa. Fii atenta la ceea ce simti si valideaza adevarul din launtrul tau. Asa capeti forta interioara. Nu lasa voci exterioare sa iti spuna cine esti si cum ar trebui sa simti. „Este adevarat daca tu consideri ca este adevarat”, spune Louise Hay. Crezi in adevarul fiintei tale si in forta divina care ne ghideaza pe noi toti.

"Acesta este adevarul fiintei mele si il accept ca atare". - Louise Hay

"Ma iubesc si ma aprob." - Louise Hay

6. Definitia ta despre iubire este cea care conteaza. Incearca sa te gandesti in fiecare zi la sentimente puternice de iubire – este modul cum poti sa atragi si mai multa dragoste in viata ta, construind prin forta sufletului tau. Crezi in iubirea din tine!

7. Durerea este de fapt semnalul ca trebuie sa cautam resurse creative in noi. Durerea ne indica catre ce aspecte din noi insine ar trebui sa acordam o privire atenta. Durerea este semnalul ca trebuie sa punem punct. Durerea e semnalul ca trebuie sa o luam de la capat si sa ne cream un altfel de viitor.

8. Ca avem voie sa avem inimile frante… Ca e normal sa suferim.

9. Ca in acelasi timp este bine sa cautam vindecarea si sa ne desfacem aripile.

10. Nu trebuie sa uiti sa fii mereu recunoscatoare Universului pentru tot ceea ce ti-a oferit. Si increzatoare ca tot ce este mai bun si mai frumos se indreapta mereu, spre tine.
 

Foto fr si main: By Syda Productions /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri