Un citat de Mircea Eliade care va va pune putin pe ganduri...

“Intotdeauna cand iubim, concepem dragostea ca fiind singura sursa de fericire si fiind eterna iar persoana iubita fiind iubitul etern. Sunt frecvente expresiile “te iubesc pana la moarte”, “te voi iubi mereu”… Dar trecerea timpului aduce cu sine o forma de cunoastere care ne demonstreaza ca cele afirmate si crezute odata cu tarie se spulbera incet-incet in vreme. Apare o alta “dragoste eterna”, un alt “iubit vesnic”. Iubirea ramane aceeasi, iubirile se schimba. Moarte si inviere. Si din nou moarte.

Foto: Man Ng / Flickr.com

Nu cunosc pe nimeni care sa fi spus “te iubesc in momentul de fata, dar asta nu reprezinta o garantie ca maine voi simti la fel. Hai sa stoarcem prezentul, dragostea mea va apartine in curand altcuiva”. Desi, uneori cred ca doar de la sinceritatea aceasta extrema, cruda, poate incepe adevarata iubire, dezinteresata, lipsita de compromisuri si catuse.”

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Hai să-i scoatem pe copii dintre pereții ăia! Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 Alimentația copiilor, ca un parc de distracții – sfaturile prof. univ. Răzvan Cherecheș

* citat de Mircea Eliade

Foto homepage: Ion Chibzii / Flickr.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri