11 Ianuarie 2016 publicat în Lifestyle 18 share-uri

Acestea sunt trasaturi ale oamenilor cu mintea puternica catre care cu totii ar trebui sa tindem. Acest fel de a trai aduce mai multa fericire, acceptare si detasare. In acelasi timp, mai multa energie si creativitate. Iata lectiile valoroase pe care le putem invata de la oamenii cu mintea puternica:

1. Oamenii cu mintea puternica isi aleg ei bataliile

Uneori, in viata trebuie sa stii sa renunti. Nu merita sa luptam chiar pentru orice. De aceea, oamenii care au o minte puternica stiu foarte clar in ce se baga si nu isi irosesc energia in mod inutil. Nu sunt incapatanati, nu judeca dupa orgolii si stiu cand sa mearga mai departe si cand sa se opreasca. Acest lucru ii face foarte productivi si rareori se intampla sa nu obtina ceea ce isi doresc cu adevarat, in primul rand fiindca sunt foarte clari in privinta lucrurilor pe care si le doresc.

2. Oamenii cu mintea puternic nu judeca

In loc sa se concentreze asupra defectelor celorlalti, acesti oameni se concentreaza asupra propriei evolutii mai mult. Ei sunt de parere ca oamenii trebuie sa fie lasati sa fie asa cum sunt, pentru ca fiecare are drumul sau in viata, incercarile si bucuriile sale. Nu este nimic de criticat si corectat, ci doar de inteles. Pentru ca au aceasta atitudine, compania oamenilor puternici mental este mereu cautata de cei din jur, fiindca alaturi de acestia se simt liberi si deschisi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari Arta corporală cu flori: 20 de idei de tatuaje florale superbe Vei adora instantaneu aceste modele de unghii: 20 de modele superbe de manichiură pentru Paște și primăvară

 

Image front by AD_Images from Pixabay

3. Oamenilor cu mintea puternica nu le este teama sa ceara ajutor

Nu sunt ghidati de mandrie. Asa incat, oamenii cu mintea puternica se accepta pe ei asa cum sunt in orice moment, iar daca au nevoie de ajutor, isi recunosc in primul rand lor insile si apoi cauta sprijin la cei apropiati. Acest lucru ii ajuta sa isi revina foarte repede si sa isi regaseasca energia pentru a depasi orice obstacol.

4. Oamenii cu mintea puternica iarta

Sa tinem manie, frustrari, suparare si orgolii in noi este modul prin care uneori ne otravim singuri. De aceea, oamenii cu mintea puternica stiu sa renunte la aceste sentimente, iarta autentic si merg mai departe, deschisi in fata unor noi posibilitati.

5. Oamenii cu mintea puternica accepta critica

Momentul cand rezisti criticii este momentul cand iti refuzi dezvoltarea personala, cand refuzi sa te vezi si din alte perspective. Iata de ce critica ar trebui privita constructiv si nu ar trebui sa ne puna in pozitie de defensiva.

Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! Manichiura cu efecte ombre sau gradient - la fel de seducătoare și în această primăvară: 20 de modele superbe (și în tendințe) de unghii ombre și gradient Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos

6. Oamenii cu mintea puternica ofera celorlalti

Stiu sa creeze legaturi autentice cu cei din jur si ofera sinceritate, grija, atentie, autenticitate si energie pozitiva.

7. Oamenii cu mintea puternica sunt modesti

Atunci cand renuntam la ego, ne angrenam de fapt, cel mai puternic in realitate. E o diferenta intre a te auto-respecta si aprecia pentru ceea ce ai realizat si a lasa toate aceste lucruri sa te defineasca in ochii tai si ai celorlalti, pe care din mandrie exagerata ii privesti de sus, cu aroganta. Cei mai inteligenti oameni ai lumii au dat dovada in acelasi timp de foarte multa modestie.

8. Oamenii cu mintea puternica au renuntat sa isi mai faca griji pentru ceea ce este corect si ce nu

Pentru ca tot ceea ce ni se spune ca ar fi „corect” este un set de conventii care adesea ne limiteaza viata si posibilitatile. Cu cat realizezi mai repede acest fapt, cu atat mai repede iti oferi libertatea de a trai la maxim.

4 sfaturi ale specialiştilor pentru îngrijirea tenului femeilor de 30 de ani  5 Creme tartinabile vegetale și sănătoase, care vor schimba definiția micului dejun sau a gustărilor Zalando și Paco Rabanne lansează o colecție capsulă disponibilă exclusiv pe Zalando

9. Oamenii cu mintea puternica imbratiseaza schimbarea

Schimbarea inseamna mereu, oportunitatea de a creste. Sa incerci sa traiesti mereu „in siguranta” iti consuma energia, te epuizeaza si arata ca nu te-ai maturizat suficient, astfel incat sa intelegi ca schimbarea este o constanta a vietii.

10. Oamenii cu mintea puternica sunt responsabili financiar

Nu inseamna ca trebuie sa fim materialisti, ci ca trebuie sa ne asumam sa nu mai fim dependenti de ceilalti pentru necesitatile noastre financiare.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri