7 Ianuarie 2016 publicat în Lifestyle 88 share-uri

Speram ca aceste cuvinte marete care ii apartin lui Papa Francisc sa va inspire si pe voi, asa cum noi am fost inspirate!

Papa Francisc: Cele 10 secrete pentru fericire

Foto Flick; US Papal Visit

1. „Traieste si lasa si pe ceilalti sa traiasaca”. Toata lumea ar trebui sa fie manata de acest principiu de viata, spune Papa. „Mergi mai departe si lasa-i si pe ceilalti sa faca la fel”.

2. „Daruieste-te celorlalti.” Oamenii ar trebui sa fie deschisi si generosi fata de cei din jurul lor. „Daca te retragi in tine insuti, risti sa devii egoist, iar apa care sta devine putreda”.

3. "Treci cu calm prin viata". Papa, care a predat literatura la liceu, a folosit si imaginea lui Don Segundo Sombra dintr-un roman argentinian de Ricardo Guiraldes, in care eroul principal se uita inapoi, la cum si-a trait viata.

4. Dezvolta-ti un simt sanatos a ceea ce inseamna confortul. „Consumerismul ne-a adus senzatia de anxietate si i-a facut pe parinti sa se indeparteze de copiii lor, stand la televizor, in loc sa stea impreuna la masa".

5. Duminicile ar trebui sa fie vacante. "Muncitorii trebuie sa isi ia libera ziua de Duminica, pentru ca Duminica este facuta pentru familie", considera Papa Francisc.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri