Din anul 1977, nu s-a mai intamplat ca Luna Plina sa lumineze cerul Craciunului. Dar in acest an, dupa 38 de ani, o luna plina stralucitoare se adauga ca un dar important pentru sarbatoarea noastra.

Luna Plina a lui Decembrie se numeste Luna Plina Rece si apare la inceputul iernii. Acest rar eveniment nu va mai avea loc pana in anul 2034. Vom avea de asteptat mult timp, asa incat priviti catre cer in Noaptea de Craciun.

„In timp ce privim catre luna in asa o rara ocazie merita sa ne amintim ca luna este mai mult decat vecinul nostru ceresc”, a spus John Keller de la NASA. „Istoria geologica a lunii si a Pamantului este in mod intim legata, asa incat fara luna, Pamantul ar fi fost o cu totul si cu totul alta planeta.” In acest moment, o misiune NASA se afla pe orbita lunii, iar functia proiectului Lunar Reconnaissance Orbiter (LRO) este aceea de a investiga suprafata satelitului nostru natural.

Foto: Flickr; Diana K

Craciun - 25 decembrie 2015 - Semnificatii spirituale

De pe Pamant, toate civilizatiile care au trait aici au privit cu admiratie si curiozitate astrul ceresc, iar Luna si legatura ei intima cu Pamantul a furnizat inspiratie pentru traditii si interpretari magice. Luna Plina a lui decembrie coincide anul acesta cu Sarbatoarea Craciunului, iar din punct de vedere astrologic, acest eveniment astral semnifica legatura noastra cu divinitatea si nevoia de a gasi in noi insine, toata energia pozitiva de care dispunem. O energie care sa ne insufleteasca vietile si legaturile nostre apropiate cu oamenii. Aceasta este o Luna Plina rece, dar este in acelasi timp simbolul caldurii sufletesti pe care cu totii o avem acolo, in inima ascunsa.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Un nou spectacol legendar marca Lord of the Dance la Sala Palatului din București „Georgian Legend” – un spectacol uluitor de dans, muzică și coregrafie pe 21 aprilie la Sala Palatului „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie

Sentimentele de comuniune si dragoste vor fi mai puternice decat in restul anului. Veti simti o usurinta in a va deschide fata de ceilalti si de a va bucura de prezent. De ceea ce are el sa va ofere in acest moment, cu gandul la un viitor mai prosper.

Aceasta zi va fi de asemenea foarte potrivita pentru reflectie. Va puteti incheia conturile pentru anul care se sfarseste, stabilind noi obiective pentru 2016. Profitati de energia magica care se va manifesta in aceasta noapte unica, pentru a provoca schimbari valoroase in vietile voastre.

Craciunul trebuie sa fie un moment al daruirii, al filantropiei si al gandurilor bune. Aceasta luna plina iti poate aduce deci lucruri neasteptate si placute in viata.


Craciun fericit !!! Nu uitati sa va ridicati ochii spre cer!

Foto: Shutterstock;

Foto homepage: Shutterstock;

Informatii via www.nasa.gov

Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume

si

www.refinery29.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri