30 Decembrie 2015 publicat în Lifestyle 40 share-uri

Nu trebuie sa ne supunem tumultului emotional antrenat de preocuparile despre viitor sau gandurile incarcate cu nostalgie sau regret despre trecut; ceea ce trebuie sa facem este sa ne aliniem cu prezentul, cu ceea ce este acum si sa incetam sa mai luptam cu lucrurile pe care nu le putem schimba.

Nimeni nu este scutit de suferinta emotionala. Nu trebuie sa ne supunem tumultului emotional antrenat de preocuparile despre viitor sau gandurile incarcate cu nostalgie sau regret despre trecut; ceea ce trebuie sa facem este sa ne aliniem cu prezentul, cu ceea ce este acum si sa incetam sa mai luptam cu lucrurile pe care nu le putem schimba. Acceptarea lor, precum si a tot ceea ce ne-a cauzat suferinta in trecut, reprezinta cheia incetarii suferintei emotionale si regasirea sentimentului de pace primordiala.

“Renuntarea vine atunci cand nu te mai intrebi “De ce mi se intampla acest lucru mie?”. Acceptarea inacceptabilului este cea mai mare sursa de gratie divina din aceasta lume.”

Daca iti faci griji in legatura cu ce va fi, atunci iti cauzezi singur suferinta, pentru ca iti imaginezi evenimente viitoare care te preocupa si te secatuiesc de energie, in detrimentul momentului prezent; duci astfel o lupta ineficienta si extenuanta cu o “umbra” lipsita de concretete.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire

“Mai multa suferinta, mai multa nefericire apare atunci cand iei fiecare gand care vine in mintea ta drept adevar.”

Foto: Jaaaiiro Souza / Flickr.com

„Accepta ceea ce este.” „Nu pot cu adevarat. Sunt agitat si furios in legatura cu aceasta.” „Atunci accepta ceea ce este.” „Sa accept ca sunt agitat si furios? Sa accept ca nu pot sa accept?"„Da. Adu acceptarea in neacceptarea ta. Adu capitularea in necapitularea ta. Apoi vezi ce se petrece.”

“In momentul in care accepti cu toata inima momentul prezent, asa cum este, indiferent ce forma ar lua, atunci esti linistit, cunosti pacea.”

Ceea ce cautam, in cele din urma, este pacea interioara. Nimic din manifestarile exterioare ale pacii nu este de ajuns. Este posibil sa ne aflam in cele mai minunate locuri de pe Pamant, daca pacea interioara lipseste, atunci minunatiile din jurul nostru provoaca doar un ecou subtil in ceea ce suntem. Din acest motiv placerile oferite de shopping, vacante, spectacole si distractii nu pot niciodata inlocui ceea ce reusesc acceptarea si capitularea.

Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin!

“Daca poti invata sa accepti si chiar sa intampini cu bucurie finalurile, e posibil sa-ti dai seama ca sentimentul de gol interior, care initial era neplacut, se transforma intr-un sentiment de spatiu interior care te linisteste. A invata sa mori in fiecare zi inseamna sa te deschizi vietii.”

“Suferinta incepe cand numesti sau etichetezi mental o situatie intr-un anumit fel ca indezirabila sau rea. Tu detesti o situatie si acea detestare o personalizeaza si o aduce in eul reactiv.”

Nu ne doare ceea ce ni se intampla, ci ceea ce credem (gandurile noastre) despre ceea ce ni se intampla. Pentru a regasi pacea interioara, bucuria adevarata si capitularea, trebuie sa intelegem legatura care exista intre gandurile pe care le avem si suferinta.

Foto homepage: kris krüg /Flickr.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri