24 Noiembrie 2015 publicat în Lifestyle 32 share-uri

Este momentul sa realizam cand relatiile nostre ne fac mai mult rau decat bine. Este momentul sa ne revendicam dreptul la fericire. Sa nu mai negam evidentele!

Semnul unei relatii toxice: 1. Tu sau partenerul tau sunteti gelosi

Gelozia este de fapt, un sentiment inrudit cu neincrederea. Ai incredere in partenerul tau astfel incat sa nu te afecteze ca a iesit la un ceai cu o veche prietena? Partenerul tau iti acorda aceeasi incredere in cazul in care tu te intalnesti cu cineva? Gelozia este unul dintre cele mai toxice ingrediente din relatii…

Semnul unei relatii toxice: 2. Nu aveti incredere unul in celalalt

Il urmaresti in timp ce isi verifica telefonnul si ii urmaresti activitatea pe care a avut-o pe calculator. Te intrebi de ce vine acasa tarziu. Nu te crede daca la randul tau, ai iesit in oras cu prieteni. Problemele de incredere ajung sa sufoce o relatie. Daca nu ai incredere in partenerul tau si el nu are in tine, acesta este un semn ca relatia aceasta nu este pe fagasul corect.

Foto: Shutterstock.com;

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Caria dentară – ce este și cum se tratează

Foto homepage: Shutterstock.com.

Semnul unei relatii toxice: 3. Ai sentimente de vina

Intr-o relatie santoasa, nu ar trebui sa te simti vinovata pentru nici un motiv. Un partener toxic te poate face sa te simti vinovata pentru lucruri pe care iti place sa le faci. Uneori nu iti spune nimic concret, dar tu simti ca il deranjeaza preocuparile tale, pasiunile tale, gesturile tale sau felul cum esti.

Cineva care te iubeste ar trebui sa te sustina, sa te admire si sa te incurajeze, sa iti ofere pareri constructive in legatura cu ceea ce faci. Iar tu ai dreptul sa te simti iubita si in siguranta alaturi de persoana iubita.

Semnul unei relatii toxice: 4. Ti-ai pierdut interesul in prietenii tai?

Obisnuiai sa iti petreci timp cu prietenii tai. Obisnuiai sa faci lucruri impreuna cu ei, dar apoi cand ti-ai intalnit partenerul, incet incet ai inceput sa renunti la oamenii din viata ta. Daca partenerul tau iti impune sa nu te mai intalnesti cu oamenii apropiati tie, acesta nu este un semn bun.

5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Semnul unei relatii toxice: 5. Partenerul tau este volatil

Doar o mica cearta si totul explodeaza. Nu ai certitudinea ca acest om iti este alaturi asa cum ar trebui. Iti este mereu frica ca se va termina totul si te porti "de parca ai calca pe becuri", pentru ca el pare mai tot timpul nemultumit.

Mai sunt si cazuri cand acum este langa tine, iti face declaratii, pentru ca apoi sa dispara din viata ta, pentru perioade de timp – apare, dispare… Un joc care pare fara sfarsit si pe care il joaca mai ales barbatii imaturi si nesiguri in legatura cu ceea ce isi doresc.

Un articol care ar la baza o idee originala de https://www.higherperspectives.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri