Barbatii rasufla usurati caci o astfel de femeie nu vine cu pretentii dubioase de a o purta mai intai pe ea pe culmile placerii. Zeitele sexualitatii se supun cu usurinta, nu protesteaza, nu vocifereaza, joaca exact rolul in care barbatul o distribuie. Orgoliul masculin nu face decat sa se umfle in pene. O parte din stresul inhibitiilor acumulate este eliminat. Increderea in sine si in propria masculinitate creste si ea. Intotdeauna doamna va sustine sau va mima ca s-a simtit excelent in compania barbatului.

Am trecut in fuga cu masina pe langa un loc renumit pentru profesionalismul cu care anumite femei se dedica celei mai vechi meserii din lume. Am privit cum usile unei masini superbe se deschid subtil pentru a face loc unei femei imbracate vulgar si machiata la fel de tipator. Am ridicat din umeri cu oarecare dezgust si indiferenta si ne-am vazut in continuare de drumul si soseaua noastra. Din spate, glasul fetitei mele: “Dar mami, de ce a urcat doamna aceea la domnul acela in masina?” "Pentru ca, puiul meu"... si m-am blocat... Cum as putea sa-i explic unui copil de 6 ani ceea ce nici unui adult nu as putea sa-i explic deoarece eu, la randul meu, nu inteleg?

Mi-am adus aminte ca in urma cu ceva timp, discutand deschis cu un amic apropiat despre una, despre alta, am intrat nepermis in acest subiect. “Nu inteleg de ce barbatii apeleaza la prostituate!” - “Nici nu trebuie, barbatii stiu de ce...”. Asa o fi... “Dar daca o femeie este in pat cuvantul acela care incepe cu c..., este doamna in societate si se descurca de minune in rolul gospodinei din bucatarie, atunci de ce trebuie sa plateasca performantele sexuale ale altor femei?... - Draga mea, atata timp cat or sa exista barbatii si curiozitatea masculina, fascinatia bordelurilor si a prostitutiei nu o sa moara niciodata. Fructul interzis... o sa fie mereu muscat.”

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Continuam: “Daca unui barbat ii plac prostituatele inseamna ca are o problema”. -“Cand unui barbat ii plac doar prostituatele atunci apare adevarata problema”. “Cat valoreaza un barbat care merge sau a fost la o prostituata?” -“Cat valoreaza orice barbat normal... daca a fost o data sau de mai multe ori la astfel de femei nu inseamna neaparat ca este un obsedat sexual, un ciudat cu probleme sexuale grave, un anormal sau un depravat'. A urmat tacere din partea mea, un ranjet retinut de placere si satisfactie din partea lui. Dezbaterea subiectului s-a oprit brusc cu aceeasi spontaneitate si rapiditate cu care fusese abordat.

Este o diferenta ca de la cer la pamant intre o amanta si o “prostituata”. Nu as indrazni sa pun in aceeasi oala cei doi termeni. Barbatii se poarta cu amantele la fel de frumos sau poate chiar mai frumos decat cu sotiile. Poate le iubesc chiar mai mult. Se poate sa nutreasca sentimente puternice pentru ele. Sau sentimente... Amanta pretinde la randul sau ca simte si poate in secret viseaza si spera la mai mult. Celelalte "doamne" insa nici nu indraznesc sa pretinda ca ar simti ceva in afara de placere fizica.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri