Acest experiment ne arata ce se intampla cand lasi un ou fiert in Coca Cola timp de 365 de zile:

Atentie la bauturile carbogazoase si la efectele nocive pe care acestea le au asupra organismului. Un experiment efectuat pe parcursul unui an ne arata ce se intampla cu un ou fiert daca este lasat timp de 365 de zile in Coca Cola.

Dupa 1 an de zile, coaja de ou formata din calciu, fosfor si sodiu este dizolvata complet de ingredientele continute de Cola, iar oul capata culoarea maronie a bauturii. Dupa cum stim, populara bautura carbogazoasa contine citrat de cafeina, acid fosforic, acid citric.

Experiment: Iata ce se intampla cand lasi un ou fiert in Coca Cola timp de un an!

”Fiecare ou de dimensiune medie are 750 - 800 mg de calciu, iar pe langa acesta si magneziu, fier, sulf, fosfor, silicon, sodiu, potasiu, aluminiu, zinc, gelatina, colagen. Mai mult, coaja de ou contine 27 de microelemente ce pot fi absorbite de organism. Totodata proteina din coaja de ou este compusa din aminoacizi precum metionina, cisteina, lizina, izoleucina”, aflam dintr-un articol publicat anterior pe Garbo.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?


Foto homepage: tiverylucky / Shutterstock.com

Garbo iti recomanda si articolele:

COJILE DE OUA: Dupa ce vei vedea cate beneficii au, nu le vei mai arunca niciodata!

Ce se intampla in corpul tau cand bei un singur pahar de Cola

Oul de prepelita - Alimentul complet pentru sanatatea noastra


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri