O povestire care te va face sa ii imbratisezi strans, cat mai strans, pe cei dragi si sa le multumesti ca sunt in viata:

Un barbat a oprit la o florarie cu intentia de a cumpara un buchet de flori pentru mama sa. A aranjat ca florile sa fie livrate la locuinta mamei sale, aflata la 3 kilometri departare de locul sau de munca. Dandu-se jos din masina sa, a vazut o fetita stand pe bordura, suspinand si plangand in hohote. “Ce s-a intamplat?”, a intrebat-o. Fetita i-a raspuns: “Am vrut sa cumpar un trandafir rosu pentru mama mea, insa am doar 25 de centi, iar un trandafir costa 2 dolari”.

Foto: Nomad_Soul / Shutterstock

Barbatul a zambit si i-a spus: “Vino cu mine. O sa-ti cumpar eu un trandafir.” I-a cumparat fetitei trandafirul si a comandat si un buchet de flori pentru propria mama. Pe cand se pregateau sa plece, s-a oferit sa o conduca pe fetita acasa. Ea a spus: “Da, te rog! Poti sa ma duci la mama”. Fetita l-a indrumat catre un cimitir din apropiere, unde a asezat trandafirul pe mormantul proaspat sapat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro

Barbatul s-a intors la florarie, a anulat livrarea de flori, a ales un buchet si a condus 3 km pana la casa mamei sale.

Morala? Viata este scurta. Petrece pe cat de mult timp poti iubindu-i si manifestandu-ti grija si dragostea pentru cei dragi. Bucura-te de orice moment pe care il petreci cu ei inainte de a nu fi prea tarziu. Nimic nu este mai important decat familia.

* Povestire via www.moralstories.org


Foto homepage: Sveta Orlova / Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri