21 Octombrie 2015 publicat în Lifestyle 50 share-uri

6 lucruri extraordinare pe care Sarah Wilson, antreprenoare si autoare de succes, le-a invatat de la Louise Hay + 1 sfat pentru tratarea afectiunilor tiroidei:

Intr-un articol publicat pe www.sarahwilson.com, Sarah Wilson - blogger american, autoare de bestseller New York Times si antreprenoare - povesteste despre intalnirea sa cu faimoasa Louise Hay si despre lucrurile si lectiile pe care le-a invatat prin prisma acestei intalniri.

Louise Hay este o personalitate in literatura motivationala al carei nume nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este fondatoare a Hay House, Inc, iar cartea ei “You can heal your life” a devenit celebra in lumea intreaga, ajutand la vindecarea multor vieti. Promotoare a gandirii pozitive si a autovindecarii, Louise a reusit sa isi vindece viata ( a avut la randu-I o copilarie instabila si o adolescenta plina de abuzuri) si trupul ( a suferit de cancer), astazi atingand varsta de 89 de ani si bucurandu-se de succes pe plan international. Este o sursa de inspiratia pentru milioane de oameni din lumea intreaga. Iata ce a invatat Sarah Wilson de la Louise Hay si ce putem invata si noi la randul nostru:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Ghid pentru alegerea mobilierului interior

7 sfaturi de la Louise Hay pentru a-ti vindeca viata (si tiroida!)

1. Consuma proteine de buna calitate si cat mai multe legume

In timpul intalnirii cu Sarah, Louise Hay a consumat la micul dejun ceai de menta, oua preparate stil jumari (scrambled egges), 3 carnaciori si cateva prune. A asociat prunele cu carnaciorii. In principal, Louise Hay urmeaza dieta Westin A Price, insa nu in mod strict. Incearca sa consume cat mai putin zahar si gluten si consuma cereale in mod limitat, consumand in schimb o multime de grasimi naturale si cat mai multe legume. Desi a incercat mai multe stiluri alimentare, a ramas fidela stilului de alimentatie WAP (Westin A Price).

2. Nu ai nevoie de lucruri...

Sarah a invatat de la Louise ca nu avem nevoie de lucruri. “Avem nevoie de mai putine lucruri, mai putine haine”, a spus Louise… Desi astazi este o femeie bogata, Louise traieste minimalist. Conduce o masina smart si isi cultiva propriile legume pe care le consuma.

Caria dentară – ce este și cum se tratează Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine?

3. Nu iti mai face griji daca poti face sau nu un lucru…

Louise crede ca viata i-a adus ce a avut nevoie, asa cum a avut nevoie. “Viata mi-a dat HIV”, a spus ea referindu-se la faptul ca a devenit cunoscuta datorita muncii ei cu victimele HIV in anii ’80. “Sunt pur si simplu fascinata. Cum mi s-a intamplat asta?”. Louise a invatat sa aiba incredere ca viata guverneaza cumva lucrurile.

4. Invata despre copilaria celorlalti oameni...

Te vindeci pe tine insuti atunci cand ierti. Si ierti imaginandu-ti- l pe celalalt copil si descoperind cum a fost viata pentru el atunci cand a fost copil. Louise a cercetat copilaria parintilor ei pentru a-i putea ierta pentru copilaria ei violenta.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri