Iata ce trebuie sa faci pentru a merge la cumparaturi, a achizitiona tot ce-ti doresti si a ramane cu bani in buzunar:

Octombrie este luna reducerilor. Magazinele isi lichideaza stocurile cu produsele de vara, iar accesoriile vestimentare pentru lunile de iarna se afla, inca, la preturi scazute, de extrasezon.

Insa si multe dintre hainele de toamna pot fi gasite in magazine la preturi derizorii, daca stii cum si unde sa vanezi cele mai bune oferte.

Iata ce trebuie sa faci pentru a merge la cumparaturi, a achizitiona tot ce-ti doresti si a ramane cu bani in buzunar:

Cumpara haine care erau la moda in sezonul trecut

Pare ciudat, insa ar putea fi solutia perfecta pentru a economisi o multime de bani. Moda nu se schimba radical de la an la an, asa ca poti alege fara grija modelele de haine care se purtau toamna trecuta. Preturile vor fi mult mai mici decat cele ale hainelor considerate la moda in acest moment. In plus, specialistii in moda se intreaba daca aceasta mai exista cu adevarat. Fondatorul companiei de predictie a trendurilor vestimentare Worth Global Style Network (WGSN), Marc Woth, care a lucrat, printre altele, cu H&M si Victoria’s Secret, a declarat ca moda este dictata, in acest moment, de retelele sociale. „Social Media dicteaza moda in prezent. Trendurile apar peste noapte si dispar la fel de repede”, a spus Woth, conform site-ului de moda businessoffashion.com.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!  

Imprieteneste-te cu site-urile care ofera reduceri

Unele branduri ofera reduceri la achizitionarea online a produselor sau in momentul in care devii membra a comunitatilor online pe care doresc sa le creeze. Daca site-urile care ofera reduceri sunt din Romania, economisesti costurile de transport care pot fi destul de piperate in cazul magazinelor online din strainatate. In plus, magazinele online din România respecta standardele romanesti pentru masurile hainelor, iar riscul de a achizitiona un obiect vestimentar prea mare sau prea stramt sunt aproape nule. Unele magazine online ofera reduceri de pana la 85% pentru articolele vestimentare de toamna, iar daca ne uitam pe shopamor.ro vedem ca piata produselor online si reducerile substantiale de preturi capata o amploare din ce in ce mai mare in Romania.

Cumpara din magazinele online din strainatate

Multe site-uri din strainatate ofera produse ieftine si de calitate iar piata vanzarilor online se afla in plin trend ascendent. Spre exemplu, comertul online va fi, pana la finalul anului 2015, cu 18,4% mai amplu decat in 2014, iar in 2016 va creste cu 18,7% fata de 2015, conform site-ului statista.com. Daca stii exact ce produs iti doresti si ce masura porti, comanda-l online, iar daca pretul de livrare ti se pare prea mare, poti comanda impreuna cu mai multi prieteni, pentru a imparti costurile.

Ritualuri de Luna Nouă: activarea puterii de manifestare, atragerea dragostei și abundenței 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Intra in magazinele de cartier

Desi nu se afla in marile centre comerciale, magazinele de cartier pot comercializa produse de aceeasi calitate cu cele ale marilor branduri. Insa avantajul este de necontestat: preturile mici ne fac cu ochiul de fiecare data cand trecem pragul unui magazin de la coltul strazii. De multe ori, acolo gasim articole vestimentare similare cu cele din mall-uri, dar la preturi de pana la cinci ori mai mici. Daca stii ce anume iti doresti si poti deosebi o haina de proasta calitate de un produs premium, economisesti o multime de bani prin faptul ca alegi sa faci cumparaturile departe de centrele comerciale sclipitoare.

Foto: pixabay.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri