Aceasta este o scrisoare de dragoste, o scrisoare de dragoste catre sotia mea, catre fiica mea si catre tine.

Proaspat tatic, Justin Baldoni, actor american si director, s-a reindragostit de sotia sa atunci cand aceasta a nascut un copil. Dupa cum el marturiseste, a inceput sa o priveasca cu alti ochi. Nu doar cu ochii iubirii, ci si cu cei ai veneratiei in fata a tot ceea ce presupune miracolul feminitatii. Postarea lui Justin Baldoni de pe facebook, “o scrisoare de dragoste catre sotia sa, fiica sa si catre toate femeile”, s-a viralizat pe internet si a fost extrem de apreciata. Fiindca merita citita si cunoscuta de cat mai multi, redam mai jos textul integral:

Justin Baldoni: Scrisoare de dragoste catre toate femeile

“Dragi femei (si orice barbati dispusi sa cititi aceasta scrisoare)

Va rog sa ma iertati, dar indraznesc sa prezint aceasta cugetare despre experienta mea de barbat in timpul sarcinii sotiei mele si a nasterii fiicei mele.

Aceasta este o scrisoare de dragoste…. o scrisoare de dragoste catre sotia mea, catre fiica mea nou-nascuta… si catre tine.

Nu am mai fost niciodata martor in viata mea la o asa gratie, frumusete, la o asa intuitie si instinct, la atata eroism si putere, la atat de multa capacitate de a te ruga si credinta, la atat de multa bucurie si fericire cat am simtit in aceste 9 luni care au trecut. Daca inainte am crezut ca imi iubesc sotia… nu exagerez cu nimic cand spun ca acum o venerez.

Foto: lenetstan / Shutterstock

Emily a ales sa faca din nasterea micutei noastre Maiya o ceremonie a dragostei si tot ce am putut sa fac a fost sa spun multumesc, multumesc, multumesc… printre lacrimi si lacrimi de recunostinta.

Daca esti barbat si citesti asta si ai o sotie… opreste-te pentru o secunda si pur si simplu imbratiseaz-o. Spune-i cat de recunoscator esti ca ea exista si las-o sa stie cat esti de onorat sa poti sa experimentezi viata cu ea. Las-o sa stie ca ai incredere in intuitia ei si ca este perfecta.

Daca esti femeie si citesti asta… uita-te in oglinda, priveste-te drept in ochi si afla ca TOT ceea de care vei avea vreodata nevoie se afla chiar in fata ta… este deja inauntrul tau. Esti uimitoare si esti capabila, la propriu, de orice. Afla ca poti sa faci orice face si un barbat (si poate chiar mai bine) si ca exista lucruri in viata asta la care barbatii nici nu pot sa viseze, iar tu le poti indeplini… fiindca au fost menite sa fie realizate de tine.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri