Wayne Dyer este unul dintre cei mai importanti lideri spirituali contemporani. Luna trecuta, Wayne Dyer a trecut in alta dimensiune, dar oamenii se bucura de energia pe care a creat-o fiind in viata si Wyne continua si va continua sa ne inspire. Iata ce spune el despre iertare - vei intelege ca in ceea ce priveste relatiile cu ceilalti, avem un rol activ si trebuie sa ne asumam responsabilitatea propriei fericiri.

Iti recomandam si: Nu mai e printre noi...Ultima lectie a lui Wayne Dyer

Dar si documentarul lui Wayne - Schimbarea: (VIDEO) Documentarul care iti schimba viata: 'Este Spiritul cel care da viata'

Wayne Dyer: 8 pasi spre iertare

Pasul 1: Trecutul este istorie

Trecutul tau si tot ce te-a facut sa suferi in trecut nu mai sunt aici, nu sunt o realitate palpabila. Nu le mai permite sa fie aici, murdarind-ti prezentul. Viata este ca o piesa de teatru cu mai multe acte. Unele personaje care trec prin viata ta au un rol micut, altele roluri mai importante. Unii sunt cei rai, altii cei buni, dar toti ne sunt necesari, altfel nu ar fi fost in piesa asta.

Pasul 2: Reconecteaza-te cu spiritul

Fa un nou legamant cu tine insuti, ca vei ramane mereu in conexiune cu Spiritul tau, chiar si atunci cand pare a fi foarte greu. Lasa-ti spiritul sa curga prin tine. Acest nou legamant intre sinele tau fizic si personalitatea ta si spiritul conectat la Dumnezeu va incepe sa radieze, o energie vibrationala mai ridicata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cele mai încurajatoare citate despre succes

Pasul 3: Nu te duce la culcare cu suparare

Timpul de dinainte de a merge la culcare este valoros. Nu-l irosi pentru a te gandi la cele sau cei ce te-au facut sa suferi. Gandeste-te: Sunt in pace, Sunt linistit/a, Sunt multumit/a, Sunt iubire si atrag catre mine doar pe aceia care sunt in aliniere cu cel frumos ideal despre mine insumi.

Pasul 4: Schimba-ti atitudinea de a-i invinui pe ceilalti, cu a te intelege pe tine

Ori de cate ori esti suparat/a pe felul cum s-au purtat ceilalti cu tine, incearca sa iti muti atentia de la cei pe care ii consideri responsabili de ceea ce ti se intampla. Lasa aceasta experienta sa fie, fara a-i invinui pe ceilalti pentru ceea ce simti. Nu te invinui nici pe tine! Doar lasa experienta sa se manifeste si spune-ti ca nimeni nu are puterea sa te faca sa te simti mizerabil, fara acordul tau si spune-ti ca nu vei da puterea ta, nimanui acum.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri