Toamna este anotimpul potrivit pentru a reincepe cursurile, nu doar pentru copiii, ci si pentru cei mari. Daca nu se mai pot intoarce la cursurile de româna, matematica ori fizica, adultii pot sa faca ceva mai neconventional: cursuri de dans. Instructorii de la studioul Arthur Murray recomanda 5 stiluri de dans pentru cei care vor sa redevina elevi.

Comunicat de presa

Pe langa faptul ca pot invata sa danseze si sa atraga atentia la petreceri si evenimente cu dans, o astfel de activitate contribuie la crearea unei stari de bine si aduce un plus de energie si relaxare.


„Inca de la inceputul lunii septembrie au inceput sa se faca programari pentru a doua jumatate a lunii. Mare parte dintre „studentii” nostri revin la cursuri dupa ce au ales ca vara sa se bucure de vacanta sau sa petreaca mai mult timp alaturi de copiii lor. Pentru ca cei mici au reinceput scoala, iar toamna este o perioada destul de stresanta, adultii vin sa se relaxeze la dans”
, spune Elena Ciungu, Manager Arthur Murray Bucuresti.

Trecerea de la concediul si relaxarea din vara la vechea rutina de zi cu zi este adesea cauza stresului ce apare in aceasta perioada. Se stie ca miscarea este una dintre cele mai eficiente metode de combatere a stresului, iar beneficiile dansului, atat din punct de vedere fizic, psihic, dar si din perspectiva socializarii si relatiilor din cuplu, sunt cunoscute. Instructorii scolii de dans Arthur Murray au constatat ca dansurile cele mai cautate de catre adultii care doresc sa se relaxeze dupa o vara incarcata sunt dansurile de societate precum rumba, cha-cha, salsa, tango si vals.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul

„Rumba este o alegere potrivita pentru acest sezon, fiind un stil de dans cu miscari precise, facute cu multa incredere, dar si usor de invatat. Acest dans, odata deprins de cineva, contribuie la invatarea mai usoara a miscarilor specifice altor dansuri de societate. De asemenea, printre pasionatii de rumba se cunoaste un secret al acestui dans: rumba antreneaza capacitatea barbatului de a conduce miscarile de dans, cultivand in mod armonios si capacitatea femeii de a-l urma. Amanuntul acesta ne face sa credem cu adevarat ca acest stil de dans contribuie la imbunatatirea relatiilor de cuplu si la detensionare”, completeaza Elena Ciungu.

Alte stiluri de dans pe care instructorii Arthur Murray le recomanda in acest sezon sunt valsul si tango. Un dans care inspira eleganta, cu miscari ce dau senzatia de plutire in aer, valsul creeaza sentimentul de armonie sufleteasca si liniste si contribuie la relaxare si detensionare. Tangoul este prin excelenta un dans dramatic si senzual, care invita pe oricine sa-si exprime trairile interioare. De asemenea, cei care doresc mai multa energie, trebuie sa stie ca ritmurile alerte, latino-americane de salsa si cha-cha au puterea de a ridica buna dispozitie si tonusul dansatorilor.

Vrei să lucrezi într-un spaţiu de coworking? Iată ce trebuie să ştii  Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor!

Despre Arthur Murray

A doua cea mai veche franciza din Statele Unite, brandul Arthur Murray este renumit in intreaga lume si este cea mai extinsa retea de scoli de dans de societate, cu peste 280 de studiouri deschise in 24 de tari.
Primul studio Arthur Murray din Romania este deschis din aprilie 2014 la et. 2 al cladirii din str. Nicolae Caramfil nr. 87.

Istoria studiourilor de dans Arthur Murray a inceput in 1912, datorita lui Arthur Murray, un simbol American al succesului in antreprenoriat si al dansului de societate.

Coregrafii Arthur Murray colaboreaza adesea cu echipele de filmare de la Hollywood si teatrele de pe Broadway, ajungand sa semneze coregrafii in pelicule de referinta in lumea dansului precum “Dirty Dancing”, “Scent of a Woman”, “Beauty and the Beast”, “Dance with me”.

2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri