Orice as raspunde, vorbele mele ar fi prea mici pentru o sarbatoare atat de mare. Astept o alta zi ca sa le cresc gigantic. Daca iubirea voastra nu se doreste inautentica, iubiti-va cand va trece prin cap. Si de Sfantul Valentin, si de Dragobete, si in fiecare zi, si in fiecare ora. Si la fiecare batere de inima si la fiecare secunda irosita. Daca noi nu stim sa ne sarbatorim iubirea, nu este nici un pacat de moarte sa imprumutam felul frumos in care ceilalti serbeaza iubirea. Daca noi nu stim sa iubim, sa iubim atunci cum stiu altii. Ce-am iubit si ce-am pierdut de Valentine's Day?

Am primit mustrari la redactie ca nu am dedicat nici macar un articol, unul singur, sarbatorii a carei iminenta ne este strigata de cel putin o saptamana incoace din fiecare colt de taraba de catre flecustetele colorate tipator, de promotiile si reducerile miraculoase din magazinele aflate in ton cu vremurile de criza pe care le traim sau de persoana iubita care insista subit sa se simta mai iubita ca niciodata... Si totusi nici macar un editorial... Nici unul? Nimic? Pai si ce am asteptat? Daca un sentiment atat de nobil nu ne starneste reactii, atunci cine? Ce?

Dragii nostri, nimic din toate astea. Nu avem alergie la sarbatori sau la iubire, nu facem nici pe conservatorii si retrograzii si nici nu vrem sa ne dam cu binisorul pe langa romani. Am asteptat pur si simplu cealalta zi a iubirii... Dragobetele, iar in pauzele dintre asteptari am dat cu banul: ce zi a iubirii sa sarbatorim? Ziua de 14 februarie, ziua sfantului Valentin, ca este cool si trendy, ca este sarbatoarea universala a iubirii si noi facem parte din peisajul universului sau 24 februarie, ziua Dragobetelor, ca doar suntem curat patrioti si nationalisti suta la suta si uram kitch-ul, imitatia sau minunata noastra abilitate de a transforma imitatia in ceva frumos si sensibil, aproape autentic? Sau oricand avem chef nu sa serbam iubirea, ci sa o traim?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Luni dimineata, prima zi a saptamanii, prima ora a diminetii... sunt sigura ca nu am cum sa scap fara sa dau socoteala in fata celui mai arzator topic al zilei: Cum am petrecut de Ziua Indragostitilor? Cat de mult ne-am iubit de ziua Indragostitilor? Ce sa spun?... Ca din cauza distractiei in exces de weekend nu am avut timp sa-mi ciufulesc scenariul si sa periez replicile astfel incat sa nu mai para artificiale?? Ca Valentine's Day a fost ziua dezamagirii in persoana? Ca nu am primit de la partenerul meu nici zaharelul promis si nici cererea in casatorie asteptata de la sarbatoare trecuta incoace?

Sa spun cat de frumos am facut dragoste in lumina clar-obscura a unui film clasic de dragoste vizionat de cel putin 3 ori pana acum, cate declaratii de dragoste nu au fost in vant, prin cate cadouri, lumanarele, panglicute si inimoare roz-bombon a reusit iubitul sa ma convinga de iubirea sa candida? Sa spun cat de deprimata, neimplinita si frustrata am fost ca anul acesta iubirea a trecut fix pe langa mine, iar marea sarbatoare m-a prins de buna voie si nesilita de nimeni fumand pipa indolentei cot la cot cu cei mai indragostiti parinti din lume? Sau sa spun ca am stat pe internet ore in sir flirtrand cu mai multi necunoscuti deodata?

Teribila varsta de 2 ani – ce trebuie sa stii Articol de Bogdan Maioreanu, analist eToro pentru România: Pasiunea pentru modă: colecționar vs. investitor în lux Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri