Din stiintele celor care interpreteaza alinierile si miscarile astrelor pe bolta cereasca, am descoperit ca ora nasterii ne poate influenta nu doar deciziile noastre de viata, ci si comportamentul erotic, felul in care ne purtam cu persoana iubita. Asteptarile noastre pe plan sexual si emotional se afla asadar sub amprenta intervalului de timp in care ne-am nascut. Stii ora la care te-ai nascut si vrei sa descoperi lucruri inedite despre tine? Arunca atunci o privire asupra caracterizarilor succinte pe care astrologii le-au deslusit pentru tine citind in ore

Intre ora 5.00 si ora 7.00 – Nimic nu te inspaimanta mai mult pe lumea asta decat singuratatea. De aceea, in spatele comportamentului jucaus si superficial pe care il abordezi in relatiile tale sexuale se ascunde in fond o dorinta apriga de implinire afectiva. In lumea ta interioara duci un razboi permanent cu tine insati. Nu-ti doresti deloc o iubire trecatoare, insa consideri ca pentru a ajunge la iubirea la care visezi, trebuie sa treci prin proba de foc a acestor aventuri pasagere.

Intre ora 7.00 si ora 9.00 – Fata de cei care nu te cunosc esti o persoana rece, rezervata, calculata in tot ceea ce face, insa partenerul tau de viata este singura persoana din lume indreptatita sa-i contrazica pe toti ceilalti. Alaturi de persoana iubita esti spontana, plina de viata, dornica sa experimentezi lucruri inedite. Esti amuzanta si plina de tandrete.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ORA ROMÂNILOR DE PRETUTINDENI, din 2 aprilie, la Metropola TV APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie

Intre ora 9.00 si ora 11.00 – Pentru descifrarea adevaratei tale personalitati erotice, este nevoie de mult talent si de o buna cunoastere a psihologiei umane. In jurul tau pluteste un aer de mister care cu greu poate fi strapuns. Esti cand plina de energie si dornica sa inlaturi orice bariere ale conventionalitatii, cand conservatoare, nedorind sa incalci nici una din regulile personale. Cu greu ar putea intui cineva ceea ce iti doresti cu adevarat caci pana si tu ai indoieli si nelamuriri in privinta asteptarilor pe care le ai de la partenerul de viata.

Intre ora 11.00 si ora 13.00 -Totul se petrece, totul se intampla, dorinte si simpatii se nasc atunci cand tu te simti in elementul tau. Cu precadere atunci... cuceresti si farmeci fara sa vrei. Atunci... esti recunoscuta drept o fina cunoscatoare a ceea ce alegi sa iubesti. Atunci, mai toti sunt prinsi in panza farmecelor tale. Atunci, mai toti afla cu surprindere ca esti adepta relatiilor de lunga durata, a relatiilor traite intens, dar pe o perioada cat mai indelungata de timp. In acel moment, vor afla ca iti doresti o dragoste nu neaparat linistita, cat speciala.

„Georgian Legend” – un spectacol uluitor de dans, muzică și coregrafie pe 21 aprilie la Sala Palatului Kaufland anunță programul magazinelor de Paște Profesoară înjunghiată de un elev în timpul orei, la Colegiul „Ion Creangă” din București

Intre ora 13.00 si ora 15.00 – Esti dispusa sa lasi mult de la tine (poate ca prea mult) pentru a-l face pe cel iubit cel mai fericit om de pe pamant. Sentimentele tale ajung la punctul culminant intr-o tempo mai lent, insa odata ce ai ajuns in aceasta etapa, cu greu mai poti cobori de aici. Esti dependenta de iubire, iar dorintele si asteptarile partenerului au intotdeauna intaietate asupra alor tale. Daca lui ii este bine, si tie iti este la fel. Daca acesta sufera, suferi si tu odata cu el. Actul sexual este pentru tine o imbinare de gesturi si tandreturi prin care ii demonstrezi partenerului iubirea ta nespusa.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri