4 Septembrie 2015 publicat în Lifestyle 43 share-uri

Frumoasa baroana Budberg a pus la cale cel mai mare complot impotriva Kremlinului rosu inainte de a deveni agent dublu.Celebra actrita de cinema Olga Cehova a devenit cea mai buna prietena a Evei Braun, dezvaluindu-i lui Stalin secretele nazistilor.

Frumoasa baroana Budberg a pus la cale cel mai mare complot impotriva Kremlinului rosu inainte de a deveni agent dublu.

Elisabeta Zarubina a furat secretele bombei atomice americane in beneficiul URSS.

Celebra actrita de cinema Olga Cehova a devenit cea mai buna prietena a Evei Braun, dezvaluindu-i lui Stalin secretele nazistilor.

Margarita Konenkova, o spioana desavarsita, l-a sedus pe Albert Einstein la ordinul Moscovei, iar formidabila retea de „randunele” a KGB-ului penetreaza si astazi cele mai inalte sfere ale politicii occidentale.

Elsa Triolet si Maria Romain Rolland figureaza printre „femeile influente” care au insufletit o adevarata 'orchestra rosie' a intelectualilor occidentali.

Fiecare dintre ele ar fi trebuit sa moara de o mie de ori daca fiecare zi, fiecare ceas din viata lor nu ar fi fost un adevarat duel cu evenimentele dramatice ale Istoriei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine Descoperiți legătura dintre filozofia Zen și dezvoltarea mentalității! 

Pornind de la marturii si arhive inedite si intemeindu-se pe experienta personala de diplomat in timpul marilor rasturnari din Est, Vladimir Fedorovski, martor privilegiat al acestor momente majore ale secolului al XX-lea, ne introduce in universul secret al marilor spioane 'venite din tinutul frigului', care au schimbat cursul istoriei.

Autor: Vladimir Fedorovski

Carte aparuta la editura Corint si disponibila pe www.elefant.ro


Foto homepage: Everett Historical /Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri