Pentru orice oferim, vom primi inmiit. Cititi o frumoasa poveste despre bunatate, inimi frumoase si gesturi facute din dragoste:

Pentru orice oferim, vom primi inmiit… Cititi o frumoasa poveste despre bunatate, inimi frumoase si gesturi facute din dragoste pentru ceilalti. Este o poveste care circula de ceva timp pe internet si de care va veti indragosti:

Paharul cu lapte

Era odata un baiat sarac care incerca sa isi castige existenta si sa isi plateasca studiile vanzand anumite obiecte din casa in casa. Intr-o zi ii era atat de foame incat simtea ca nu mai poate sa faca nici macar cativa pasi. A luat decizia ca la casa urmatoare sa ceara ceva de mancare. A ciocanit la usa si a vazut cu uimire ca in prag se afla o fata tanara deosebit de frumoasa. In ciuda foamei, a ezitat si a rugat-o pe fata daca poate sa ii ofere un pahar cu apa.

Fata s-a uitat in ochii lui si a inteles ca ii este foame. S-a intors si i-a oferit lapte intr-un pahar urias. Cu o privire uimita, baiatul a baut laptele incet si a intrebat cat ii datoreaza pentru acest pahar de lapte.

Foto: Valentyn Volkov / Shutterstock

Fata a raspuns: “”Nu imi datorezi nimic. Mama ne-a invatat sa fim buni cu cei care au nevoie fara sa asteptam nimic in schimb”. Cu un zambet larg pe chip, baiatul i-a multumit din adancul inimii sale si a parasit locuinta.

Anii au trecut. Intre timp, tanara frumoasa s-a imbolnavit grav si a fost diagnosticata cu o boala rara a sistemului nervos. Era o boala greu de tratat, despre care nu se stiau prea multe. In timp ce multi doctori experimentati s-au luptat in zadar cu boala ei, femeia a fost transferata la un spital cunoscut pentru ca boala sa poate fi studiata.

Dr. Kevin, un specialist renumit, a fost chemat la spitalul respectiv pentru a examina pacienta. Cum a intrat in camera, dr. Kevin a recunoscut-o imediat pe femeie.

Cu toate eforturile si cunostintele sale, timp de saptamani si luni la rand, doctorul Kevin s-a luptat din greu cu boala. In cele din urma, boala a fost invinsa si femeia a fost complet vindecata. Toata lumea l-a laudat pe doctor in timp ce femeia se gandea cu teama la factura uriasa a cheltuielilor de spitalizare caci nu isi permitea sa le plateasca.

Dr. Kevin a rugat administratia spitalului sa ii trimita lui factura pentru a putea adauga si el onorariul sau. Dupa ce a primit factura de la spital, a scris un biletel pe care l-a trimis pacientei. Cu inima stransa, femeia a deschis plicul asteptandu-se la o suma colosala pe care trebuia sa o achite.

Ochii ei s-au umplut de lacrimi si fericire cand a deschis plicul cu factura. A vazut ca factura a fost anulata. Insa nu acesta era motivul fericirii sale. In plic, mai era si un biletel semnat de dr. Kevin.

Pe acest biletel scria: “Factura platita cu multi ani in urma cu un pahar de lapte. Semnat: Dr. Howard Kelly”

Lacrimi i-au curs din ochi de-a lungul obrajilor. A multumit din adancul inimii sale: “Multumesc, Doamne, ca dragostea ta s-a raspandit prin inimile si mainile oamenilor.”

Autor: Anonim


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri