25 August 2015 publicat în Lifestyle 946 share-uri

Scurta scrisoare este considerata a fi cea mai frumoasa scrisoare de dragoste scrisa vreodata, surclasand alte scrisori celebre scrise de personalitati precum John Keats, Ernest Hemingway, Winston Churchill sau Napoleon Bonaparte.

Muzicianul Johnny Cash este considerat a fi unul dintre cei mai mari solisti si compozitori de muzica country ai tuturor timpurilor, cu o influenta covarsitoare in peisajul muzical american al secolului XX. La fel de celebra si nemuritoare este insa si dragostea pe care i-a purtat-o sotiei sale June Carter Cash.

Intr-un sondaj efectuat asupra a 1000 de persoane de compania de asigurari Beagle Street, scurta scrisoare de dragoste adresata de Johnny Cash sotiei sale June Carter a fost votata  drept cea mai frumoasa scrisoare de dragoste scrisa vreodata, surclasand alte scrisori istorice scrise de personalitati precum John Keats, Ernest Hemingway, Winston Churchill sau Napoleon Bonaparte.

Iata celebra scrisoare a lui Johnny Cash catre sotia sa June:

“La multi ani, printesa,

Am imbatranit si ne-am obisnuit unul cu celalalt. Gandim la fel. Ne citim unul altuia gandurile. Stim ce vrea celalalt fara sa intrebam. Uneori ne iritam putin unul pe celalalt. Poate uneori ne luam unul pe celalalt de bun.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești! Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu!

Insa din cand in cand, ca astazi, ma gandesc la noi si realizez cat de norocos sunt sa imi impart viata cu cea mai grozava femeie pe care am intalnit-o vreodata. Inca ma fascinezi si ma inspiri. Ma influentezi in bine. Esti obiectul dorintei mele, motivul # 1 al existentei mele pamantesti. Te iubesc foarte mult.

La multi ani, printesa,

John”

9 ani mai tarziu, in 2003, June Carter Cash moare din cauza unor complicatii cauzate de o operatie la inima. Doua luni mai tarziu, Cash scrie alte randuri:

“O iubesc pe June Carter, o iubesc. Da, o iubesc. O iubesc pe June Carter, o iubesc. Si ea ma iubeste.

Insa acum este un inger si eu nu. Acum ea este un inger si eu nu.”

 

Totodata, cu putin timp inainte de ultimul sau spectacol, inainte de a canta “Ring of fire”, muzicianul a spus in fata audientei sale:

“Spiritul lui June Carter ma umbreste in aceasta seara cu dragostea pe care ea a avut-o pentru mine si dragostea pe care eu o am pentru ea. Ne conectam undeva intre aici si rai. Presupun ca a coborat putin din rai pentru o scurta vizita, ca sa ma viziteze in seara aceasta si sa-mi dea curaj si inspiratie asa cum a facut intotdeauna.”

Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Doua luni mai tarziu de la aceasta declaratie, Johnny s-a alaturat sotiei sale.

via omnifeed.com

 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri