Iubesc generatia voastra. Sunteti satui de etichete, de credinte prostesti si de valori care sunt impuse. Sunteti prima generatie de femei si barbati care sunt feministi si care, ca principiu, dispretuiesc discriminarea. Inca de tineri, ati stiut ca nimic in viata nu este vesnic si de aceea nu v-a placut sa asteptati. Ati invatat ca puteti face totul si ca nu exista limitari. Ca totul poate fi decis de voi si numai de voi. Ati preluat controlul asupra vietii voastre, asupra destinului vostru, iar acest lucru este de nepretuit... cititi integral emotionanta scrisoare a lui Jorge Ramos, votat de revista Time drept unul dintre cei influenti 100 de oameni ai planetei.

Conform revistei Time, Jorge Ramos se numara printre cei 100 cei mai influenti oameni de pe planeta. Jurnalist si autor american, de origine mexicana, Jorge Ramos ne-a surprins de data aceasta intr-un mod inedit. Reputatul om de televiziune si jurnalist politic ne-a dezvaluit latura sa sensibila publicand pe site-ul sau jorgeramos.com o scrisoare personala si emotionanta adresata fiicei sale, Paola, pe punctul de a-si termina masteratul la Harvard. Este o scrisoare pe care v-o recomandam sa o cititi! Ea surprinde foarte bine spiritul noilor generatii de tineri frumosi, minunati, dar si sentimentele si emotia unui tata mandru de fiica sa.

Scrisoarea lui Jorge Ramos catre fiica sa, Paola

via www.latintimes.com

"Draga mea Paola,

Iti datoram aceasta scrisoare de mult timp, insa am vrut sa ti-o ofer intr-un moment foarte important si acel moment a sosit. Iti iei diploma de masterat si mai mandru de atat nu as fi putut fi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazul Ana Morodan mi-a amintit că ar trebui să fim mai atenți la nevoile emoționale ale copiilor, ale elevilor și ale studenților noștri A patra conferință Autentic va avea loc pe 30 mai 2023 Leagăn pentru toată copilăria

Sunt copii care isi depasesc parintii si tu te afli deja in aceasta categorie. Suna imposibil ca o fiica de imigranti (din Cuba si Mexic) sa sfarseasca prin a studia la Harvard. Dar, pentru a grai adevarul, ne-ai facut sa ne obisnuim cu imposibilul.

Esti mult mai mult decat doar inteligenta. Intr-un moment al tineretii tale calatoare, mergand intre Miami si Madrid, ai invatat sa profiti de viata. Iubesc pozele pe care obisnuiai sa ni le trimiti si care te surprindeau sarind oriunde pe planeta, aproape zburand, ca si cum erai suspendata in aer, cu un zambet care spunea fara indoiala: iubesc aceasta viata! (Nu ai idee de cate ori mi-a trecut prin cap ca intotdeauna mi-am dorit sa fiu ca tine).

Una din lectiile cele mai dificile ale vietii este de a fi pur si simplu noi insine. Si aparent, pentru tine aceasta nu este un lucru greu de facut. Tu nu copiezi. Tu pur si simplu esti. Si ti-ai dezvoltat propriul tau stil de a te imbraca – “look-ul Paolei”. Confortabil, cool, sfidator, unic.

Pentru atunci când nu mai ai lacrimi să plângi: de tine ține să mergi înainte! Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine! Nu te mai mulțumi cu puțin! Meriți tot ceea ce este mai bun!

“Paola o sa te salveze”, mi-a spus odata un prieten de familie. Abia te nascusei, abia imi iesisera primele fire de par alb si nu am inteles ce incerca sa imi spuna in acel moment. Insa mai tarziu, a devenit foarte clar ca cele mai importante lucruri in viata mea sunteti tu si fratele tau Nicolas. Intr-adevar, m-ati salvat: cand am dubii in privinta a ceea ce o sa fac, stiu incotro sa ma indrept. Catre inima, catre sange. Nu da gres niciodata. Vei fi intotdeauna prioritatea mea.

Cu posibilitatea de a avea 3 pasapoarte si de a sti mai multe limbi, esti cel mai bun exemplu de inglobare si diversitate in lume. Iubesc generatia voastra. Sunteti satui de etichete, de credinte prostesti si de valori care sunt impuse. Sunteti prima generatie de femei si barbati care sunt feministi si care, ca principiu, dispretuiesc discriminarea. Inca de tineri, ati stiut ca nimic in viata nu este vesnic si de aceea nu va place sa asteptati. Acest lucru va crea tari mai bune si va lasa in urma o planeta care este putin mai buna decat este acum.

Nu meriți oameni nepregătiți să te iubească! Alege-te întotdeauna pe tine! Atunci când nu vine nimeni, strigă-L pe Dumnezeu! Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste!

Ai putea fi presedinte, sau daca vrei, ai putea lupta impotriva unui Presedinte. Sau ai putea scrie. Sau totul.. Ai invatat ca poti face totul si ca nu exista limitari. Si ca totul poate fi decis de tine si numai de tine. Ai preluat controlul asupra vietii tale, asupra destinului tau si acest lucru este de nepretuit. Nu, fericirea nu vine intr-o aplicatie, sunt lucruri care nu pot fi schimbate cu un telefon, insa stii ca trebuie sa muncesti ca sa fii fericita, nu este ceva care sa se pogoare din Ceruri.

Foto int: Joggie Botma / Shutterstock.com

Citeste continuarea pe pagina urmatoare ⇒⇒


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri