Nu neaparat prea naturala, dar nici cu imbunatatiri prea vizibile. Nu cu fusta pana in pamant si batic pe cap, dar nici cu sanii exagerat de proeminenti si aruncati ostentativ in privirea trecatorilor de zi cu zi. Nu cu stratul de ruj crescut pana la cer, nici cu farduri amestecate aleatoriu in toate nuantele posibile si imposibile ale curcubeului, dar nici cu sprancenele lasate sa creasca in mod natural, dupa cum le-a dispus mama natura.

Nu neaparat prea naturala, dar nici cu imbunatatiri prea vizibile. Nu cu fusta pana in pamant si batic pe cap, dar nici cu sanii extrem de proeminenti si aruncati ostentativ in privirea trecatorilor de zi cu zi. Nu cu stratul de ruj crescut pana la cer, nici cu farduri amestecate aleatoriu in toate nuantele posibile si imposibile ale curcubeului si nici cu sprancenele lasate sa creasca in mod natural, dupa cum le-a dispus mama natura. Undeva, la mijloc de culori si trucuri de infrumusetare feminina, se afla fascinanta femeie fada.

Ochii femeii mortale de astazi devin enormi cand sunt incadrati geometric de o pereche de gene ce se vor, cu tot cu mascare, sa depaseasca nivelul sprancenelor. Printr-un machiaj de zile mari, fizionomia aproape ca devine modificata genetic prin machiaj. Sa nu te sperii cand a doua zi dimineata te trezesti langa tine cu un chip pe care nu l-ai mai mai vazut in viata ta? Sa nu... Tot al ei e chipul care rasare? Tot... In ciuda apologiei naturaletii unei femei, instinctele de mascul se ascut, ochii incep sa luceasca mai abitir, iar dorintele se nasc si devin frumoase in fata unui strat de centimentru de fond de ten si a unui blush imposibil de nesesizat nici chiar prin parbrizul murdar al masinii. Abia dupa ce s-au potolit eternele simturi ale masculinitatii, isi intra in rol si gusturile estetice. Abia atunci incepe un barbat sa vada naturaletea dincolo de frumusete.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

O fi un cliseu, dar frumusetea chiar este relativa: si cea fizica, si cea sufleteasca. Gusturile la randul lor sunt relative. Miruna, fata aceea frumoasa, este o fata cu cele mai feminine trasaturi din lume, insa nerujata, nefardata, este o fata obisnuita, o fata ingrijita. Zilnic, aproape ca trece neobservata. Cativa ar califica-o drept un chip fad. O femeie fada. Daca o studiezi pret de cateva secunde, ramai insa uimit de frumusetea ei. Este o frumusete naturala care in urma cu zeci de ani ar fi facut deliciul pictorilor. Acum, face deliciul iubitorilor de trenduri, infrumusetand in mod artificial cele mai mari si pretentioase pasarele de moda.

Personal, as prefera oricand o urata frumoasa unei frumoase urate, o femeie "fada' unei femei fatale. Imi plac femeile in a caror infatisare descoperi de fiecare data cate ceva nou (ochi care isi schimba nuanta in functie de felul in care bate lumina, buze care devin rosii la manie, indignare sau la orice alt sentiment, dar nu la comanda), femeile care se imbujoreaza in mod natural, de placere sau de rusine, femeile care nemachiate par fade, dar care devin splendide la aruncarea unui strop de rimel pe gene sau a unui gloss pe buze.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri