20 August 2015 publicat în Lifestyle 16 share-uri

Ea i-a frant inima fiindca era sarac si a ales banii in locul dragostei. S-au intalnit insa 10 ani mai tarziu... o adevarata lectie de viata!

I-a frant inima fiindca era sarac. S-au intalnit insa 10 ani mai tarziu…

Aceasta poveste care circula pe internet este o adevarata lectie de viata pentru cei care judeca si pretuiesc oamenii in functie de banii pe care ii au sau nu… Povestea a aparut initial in publicatia www.elitereaders.com dupa care s-a viralizat rapid si a fost preluata de mai multe site-uri si bloguri:

I-a frant inima fiindca era sarac. O poveste despre bani, dragoste si dragoste din interes

Un tanar sarac era indragostit de fiica unui om bogat…

Coplesit de dragostea lui pentru fata, baiatul a cerut-o in casatorie. Cu toate acestea, fata bogata l-a respins si i-a spus batjocoritor: “Salariul tau lunar este echivalent cu cheltuielile mele zilnice. Cum te astepti ca eu sa ma marit cu cineva ca tine? Nu o sa te pot iubi niciodata asa ca uita de mine. Gaseste-ti si casatoreste-te cu cineva de nivelul tau.”

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Împreună în arte și simțiri Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume Hai să-i scoatem pe copii dintre pereții ăia!

In ciuda faptului ca a fost respins, baiatul nu a putut sa o uite atat de usor.

Peste aproximativ 10 ani, au dat unul peste celalalt din intamplare intr-un mall.

Ea l-a recunoscut imediat si a spus: “Buna, ce faci? Acum sunt casatorita cu un barbat foarte inteligent si salariul lui este de 15.700 de dolari pe luna. Poti sa concurezi cu asa ceva?”

Foto: Syda Productions /Shutterstock

Barbatul, auzind acele cuvinte dureroase venind de la femeia pe care a iubit-o, si-a retinut lacrimile si nu a spus nimic.

Nu au apucat insa sa treaca cateva minute ca sotul femeii s-a intors langa ea. Si inainte ca doamna sa poata spuna ceva, sotul ei l-a recunoscut imediat pe barbatul cu care vorbea si i-a spus: “Sir? Buna ziua! Vad ca ati cunoscut-o pe sotia mea!”

“Buna ziua si tie, Dle…?”, a spus barbatul.

5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Adevărul despre dinții superbi pe care-i afișează Luis Gabriel. Ce spune medicul stomatolog care s-a ocupat de construcția lor  Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023

“Domnul Carter, Sir!”

Sotul s-a intors apoi catre sotia sa si i-a spus: “Draga mea, sunt incantat sa ti-l prezint pe seful meu. El detine proiectul de 100 de milioane de dolari la care lucrez!”

Foto: elwynn /Shutterstock

Femeia, socata de intorsatura lucrurilor, nu a putut sa mai raspunda nimic.

Barbatul doar a zambit si a spus: “Ei bine, Dle. Carter. Trebuie sa plec. Trebuie sa ma ocup de lucruri importante. A fost o incantare sa va vad astazi. Va doresc o zi buna!”

Timp de un minut, cei doi s-au uitat lung la barbatul care se departa incet.

Trecand peste socul initial, femeia l-a intrebat pe sotul ei cu neincredere: “Barbatul acela este seful tau?”

“Da, draga mea. Este o persoana foarte modesta, insa viata lui a fost o poveste trista. Se spune ca odata a iubit o doamna, insa ea l-a parasit fiindca pe atunci el era doar un baiat sarac. Din cauza asta, a muncit din greu. Si fiindca este inteligent, a avut parte de succesul pe care il merita. Acum este un multimilionar care castiga milioane de dolari pe luna. Din pacate insa, nu a putut trece peste acea lovitura sufleteasca si nu s-a casatorit nici pana in ziua de astazi.”

Pantofi de primăvară pe care trebuie să îi ai în colecție A fost lansat primul centru de igienizare dentară din România NOUA INAUGURARE DIN INIMA BUCUREȘTIULUI ESTE UN CAPITOL NOU PENTRU FIECARE DIN NOI

Sotul a continuat si a spus: “Cat de norocoasa ar fi fost doamna aceea daca s-ar fi maritat cu acest barbat!?...”

Doamna era complet socata si nu a putut sa mai rosteasca niciun cuvant.

Sursa: www.elitereaders.com

Foto homepage: Nejron Photo/ Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri