Daca un barbat te vrea cu adevarat, nimic nu il poate face sa stea departe de tine. Daca nu te vrea, nimic nu il poate face sa ramana.

Intr-un articol publicat pe amazingwomenrock.com (comunitate online inspirationala) si care s-a viralizat ulterior pe internet, ne erau prezentate 30 de sfaturi pentru toate femeile care iubesc, sunt intr-o relatie sau isi doresc o relatie frumoasa si sanatoasa pe viitor. Iata 20 de sfaturi despre cum ar trebui sa fie o relatie adevarata:

20 de sfaturi despre relatii pentru femeile care iubesc sau isi doresc o relatie frumoasa

via https://amazingwomenrock.com

1. Daca un barbat te vrea cu adevarat, nimic nu il poate face sa stea departe de tine.

2. Daca nu te vrea, nimic nu il poate face sa ramana…


Foto: cuplu, dragoste; Credite foto: Arthur Hidden /Shutterstock

3. Inceteaza sa mai gasesti scuze unui barbat si comportamentului sau. La fel, nu iti gasi scuze atunci cand tu ai un comportament gresit. Ia atitudine, fa schimbari si creeaza viata pe care o meriti.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 Stresul scolar la copii – sfaturi si recomandari Arta corporală cu flori: 20 de idei de tatuaje florale superbe

4. Permite-i intuitiei tale sa te salveze de tot ceea ce iti poate frange inima. Ai incredere si pretuieste-ti propria intelepciune feminina.

5. Inceteaza sa mai incerci sa te schimbi pentru o relatie care nu este facuta sa fie. Totodata, nu incerca sa il schimbi nici pe el, pur si simplu nu functioneaza. Singura persoana pe care o poti schimba esti tu insati. Oricat de dureros poate fi, uneori este mai bine sa iesi dintr-o relatie rea si sa pasesti catre propria fericire.

7. Niciodata sa nu iti traiesti viata pentru un barbat inainte de a afla ce te face cu adevarat fericita. Acest lucru inseamna ca trebuie sa iti gasesti mai intai propria fericire. Si adu-ti aminte: Fericirea este o calatorie, nu o destinatie.

8. Daca o relatie se termina deoarece barbatul nu te trata asa cum meriti, atunci nu, nu puteti fi prieteni. Un prieten nu s-ar purta urat cu un prieten.

Boala zgarieturii de pisica – infectia cu Bartonella henselae Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

9. Nu ramane intr-o relatie deoarece crezi ca lucruri se vor imbunatati. Vei fi manioasa pe tine insati ca ai ramas atunci cand, dupa un an, lucrurile nu se vor imbunatati.

10. Singura persoana pe care o poti controla intr-o relatie esti tu insati.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri