17 Iulie 2015 publicat în Lifestyle 21 share-uri

Descopera care sunt cele trei zodii de barbati manipulatori!

Este un barbat corect, insa nu ii place ideea de esec sau de compromis, asa ca va face tot ceea ce ii sta in puteri sa ii convinga pe cei din jur ca el are dreptate si ca ar trebui sa ii fie urmate sfaturile si gandurile.

Barbatul leu este si foarte analitic si de aceea cantareste foarte bine lucrurile pe care le spune, astfel incat intotdeauna reuseste sa isi impuna punctul de vedere si sa se faca remarcat de catre cei din jur.

Varsator

Chiar daca barbatul varsator este foarte electrizant si foarte creativ, aceasta masca ascude o fire manipulatoare si un barbat caruia ii place sa isi impuna punctul de vedere si sa isi faca cunoscute ideile.

Are foarte multa incredere in propria persona si merge pana in pazele albe atunci cand stie ca are ceva de castigat dintr-o situatie anume. Ii plac provocarile si intotdeauna va accepta o noua experienta, insa el este cel care va impune conditiile, iar cei din jur nu au decat sa le accepte.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Barbatul varsator iubeste misterele si ii place sa le descifreze adesea, insa intotdeauna va vrea sa se faca remarcat si sa iasa in evidenta prin caracterul sau persuasiv. Chiar daca o face in joaca sau in serios, manipularea face parte din pasiunile lui ascunse.

foto prima pagina: barbat zambitor, shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri