17 Iulie 2015 publicat în Lifestyle 21 share-uri

Descopera care sunt cele trei zodii de barbati manipulatori!

Pentru a putea obtine ceea ce isi doresc si pentru a putea avea parte de beneficiile care le ofera confortul necesar, barbatii apeleaza la diferite tehnici de persuasiune si de manipulare pentru a obtine lucrurile la care viseaza.

Unii barbati sunt mai predispusi la a utiliza aceste tehnici si sunt recunoscuti pentru maiestria lor.

Sa descoperim impreuna despre care dintre ei este vorba.

foto: barbat atragator, shutterstock

Gemeni

Barbatul gemeni este in general un barbat sociabil si foarte vorbaret. Curios din fire, ii place sa stie tot ceea ce se intampla in jurul lui si are o usoara tendinta de a controla lucrurile pentru a-si crea confortul de care are nevoie.

Ii place sa cunoasca in profunzime persoana de langa el, sa ii descopere punctele tari, dar mai ales pe cele slabe. In acest mod, el stie exact cum sa procedeze, ce sa spuna, cand si cum sa spuna pentru a obtine ceea ce iti doreste, pentru a avea ultimul cuvant.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Atunci cand lucrurile nu ies conform asteptarilor, lucru care se intampla rar, barbatul gemeni devine confuz si incearca sa vada unde a gresit. Nu poate accepta infrangerea si niciodata nu va admite ca nu are dreptate.

Leu

Barbatul leu este un barbat increzator in fortele proprii, un barbat care stie sa isi urmareasca interesele si care sa mearga cu toata increderea catre punctul pe care il urmareste. Poate fi adesea arogant, insa generozitatea lui compenseaza.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri