Dragoste, bogatie sau succes? Tu pe cine ai invita inauntru ca sa treaca pragul vietii tale? Descopera o povestioara extraordinara care iti va demonstra ca dragostea este de fapt forta care se afla la baza tuturor lucrurilor:

Uneori dragostea ne ofera mai mult decat am spera sau ne-am astepta caci acolo unde dragoste e, totul e... Te invitam sa citesti o povestioara ispititor de frumoasa care circula pe internet si care iti va da de gandit in cel mai bun inteles al cuvantului. O modalitate excelenta de a demonstra ca dragostea este forta care se afla la baza tuturor lucrurilor si ca ea este extrem de importanta pentru a obtine ceea ce ne dorim in viata.

Dragostea, Bogatia sau Succesul? Tu pe cine ai invita in casa ta?

Foto: Batrani, caricatura @ Shutterstock

Iesind afara din casa, o femeie a vazut 3 barbati batrani, cu barbi albe si lungi, stand in fata casei sale. Nu i-a recunoscut.

Le-a spus: “Nu cred ca va cunosc, insa probabil ca va este foame. Va rog sa intrati si sa serviti ceva de mancare.”

“Stapanul casei este acasa?”, au intrebat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Etalare de Tarot: Ce face și tu nu știi? Eneagrama, oracolul antic: Tu ce personalitate ai? Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste!

“Nu”, a raspuns ea. “Este plecat”.

“Atunci nu putem intra”, au raspuns ei.

Seara, cand sotul s-a intors acasa, Femeia i-a povestit acestuia tot ce s-a intamplat.

“Du-te si spune-le ca sunt acasa si invita-i pe toti inauntru!”

Femeia s-a dus afara si i-a poftit pe batrani inauntru.

“Nu intram intr-o casa impreuna”, au spus ei.

“De ce aceasta?”, a intrebat mirata femeia.

Unul din batrani i-a explicat: “Numele lui este Abundenta, a spus el aratand spre unul dintre prietenii sai. Si, aratand spre celalalt, a spus: El este Succes, iar eu sunt Dragostea.

Apoi a adaugat: “Acum du-te si discuta cu sotul tau pe care dintre noi il vrei in casa ta.”

Femeia s-a dus inauntru si i-a spus sotului ei ce s-a vorbit. Sotul ei era bucuros peste masura.

Lasă-i să te judece! Lasă-i să zică ce vor! Mergi pe drumul tău cu sufletul curat! Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine! Nu te mai mulțumi cu puțin! Meriți tot ceea ce este mai bun!

“Ce dragut!”, a spus el. “Din moment ce aceasta este situatia, haide sa invitam Abundenta. Lasa-l sa intre si sa ne umple casa cu Abundenta.

Sotia lui nu a fost de acord. “Dragul meu, de ce nu il invitam inauntru pe Succes?”

Fiica lor asculta din celalalt colt al casei. A sarit si ea cu propria sugestie: “Nu ar fi mai bine sa invitam Dragostea? Casa noastra ar fi atunci plina de dragoste!”

“Haide sa urmam sfatul Fiicei Noastre”, i-a spus sotul sotiei sale. “Du-te afara si invita Dragostea sa fie oaspetele nostru.”

Foto: Gasire dragoste @ Shutterstock

Femeia s-a dus afara si i-a intrebat pe cei trei batrani: “Care dintre voi este Dragostea? Te rog, vino inauntru si accepta sa fii oaspetele nostru.”

“Dragostea” s-a ridicat si a inceput sa mearga inspre casa. Ceilalti doi s-au ridicat de asemenea si l-au urmat.

Când îți este dor de cineva, pune mâna în dreptul inimii – în sufletul tău dragostea pentru acea persoană este nesfârșită Este timpul să renunți la a te mai încrede în vorbele goale! Urmărește faptele celor din jur Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine

Surprinsa, Femeia i-a intrebat pe Abundenta si Succes: “L-am invitat doar pe Dragoste, de ce intrati si voi?”

Batranii au raspuns impreuna: “Daca ai fi invitat Abundenta sau Succesul, ceilalti doi dintre noi ar fi stat afara, insa din moment ce ai invitat Dragostea, oriunde merge el, mergem si noi cu el.

Oriunde este Dragoste, acolo este Abundenta, acolo este Succes.

Autor: Necunoscut

Foto homepage: magie, poveste via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri