Barbatii si iubirea sunt de multe ori doua elemente ce nu se impletesc foarte bine, insa aceste trei zodii reusesc sa treaca dincolo de aceasta bariera si sa reprezinte acei barbati pasionali la care orice femeie viseaza.

Se spune ca daca cine nu te iubeste asa cum vrei tu, nu inseamna ca nu te iubeste suficient. Barbatii de obicei sunt rezervati in declaratii de iubire, amor si sentimentele pe care le nutresc pentru partenerele lor. Unii dintre ei sunt mai retrasi, altii reusesc intr-un fel sa altul sa isi exprime emotiile si trairile pe care le au atunci cand sunt in preajma persoanei iubite.

Sunt insa trei zodii de barbati care au o modalitate unica de a iubi si de a-si exprima sentimentele, de a-si impartasi dragostea si de a le dovedi partenerelor ca ceea ce spun ei este ceea ce simt cu adevarat.

foto: cuplu tanar, shutterstock

Leu

Baratul leu este unul dintre cei mai romantici si mai patimasi barbati ai zodiacului. Pentru ei, iubirea este ratiunea de a trai si motivul pentru care de fiecare data merg mai departe. Iubirea lor este patimasa, este romantica, sincera si unica. Nicio relatie nu seamana cu cealalta, insa intensitatea sentimentelor este din ce in ce mai mare si reuseste la un moment dat sa se consume si sa le arate celor din jur ca nu toti sunt ca ei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Un barbat leu ii va oferi partenerei tot ceea ce ea isi doreste atata timp cat aceasta ii este fidela si ii este alaturi in orice moment. Are nevoie sa se simta iubit si apreciat pentru ca orgoliul lui sa nu aiba de suferit.
Este un barbat cu suflet cald si cu sentimente sincere, un barbat ce nu isi va insela iubita si nu o va pune niciodata in situatii jenante. Apreciaza sinceritatea si iubirea neconditionata pentru ca este un om cu principii, un om vertical si consecvent.

Isi doreste sa aiba o familie alaturi de care sa isi gaseasca linistea, dar pana atunci ii va arata partenerei de langa el ce inseamna emotii puternice, traisi intense, seri cu adevarat romantice si sentimente deosebite.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri