Scrisoarea lui Albert Einstein catre fiica sa:Afla care este cea mai puternica forta din Univers si cum putem gasi sensul vietii

19 Iunie 2015 publicat în Lifestyle 5046 share-uri

Exista o forta extraordinar de puternica pentru care, pana acum, stiinta nu a gasit o explicatie formala. Este o forta care ii include si ii guverneaza pe toti, forta din spatele oricarui fenomen care are loc in univers si care nu a fost inca identificat de noi. Aceasta forta universala este ......

Acesta scrisoare pusa in legatura cu numele unuia dintre cei mai straluciti oameni de stiinta ai tuturor timpurilor a facut inconjurul internetului. Se spune ca ar fi una din cele 1400 de scrisori scrise de Albert Einstein pe care Lieserl, fiica faimosului geniu, le-ar fi donat in anii ’80 Universitatii Ebraice, una din conditiile sale fiind aceea de a nu fi publicate decat dupa minim doua decenii de la moartea fizicianului.

Scrisoarea lui Albert Einstein catre fiica sa, Lieserl: Iubirea este Lumina, este gravitatie, este putere, este Dumnezeu. Iubirea este o FORTA UNIVERSALA!

“Cand am propus teoria relativitatii, foarte putini m-au inteles si ceea ce urmeaza acum sa dezvalui omenirii se va lovi de neintelegerea si prejudecatile care exista in aceasta lume.

Te rog sa pastrezi scrisorile atat timp cat este necesar, ani, decenii, pana cand societatea va fi suficient de avansata pentru a intelege ce o sa explic mai jos.

Exista o forta extraordinar de puternica pentru care, pana acum, stiinta nu a gasit o explicatie formala. Este o forta care ii include si ii guverneaza pe toti, forta din spatele oricarui fenomen care are loc in univers si nu a fost inca identificat de noi.

Aceasta forta universala este DRAGOSTEA.

Cand oamenii de stiinta au cautat o teorie unificata a universului, au uitat cea mai puternica forta nevazuta.

Iubirea este Lumina care ii lumineaza pe cei care o dau si o primesc.

Iubirea este gravitatie, deoarece ii face pe unii oameni sa se simta atrasi de altii.

Iubirea este putere deoarece multiplica tot ce avem mai bun si permite umanitatii sa nu piara in propriul egoism orb. Iubirea arata si dezvaluie.

Pentru iubire traim si murim.
Iubirea este Dumnezeu si Dumnezeu este Iubire.

Aceasta forta explica totul si da inteles vietii. Aceasta este variabila pe care am ignorat-o pentru prea mult timp poate fiindca ne este frica de dragoste deoarece este singura energie din univers pe care omul nu a invatat sa o controleze dupa vointa sa.

Pentru a face iubirea sa fie mai vizibila, am facut o simpla substitutie in cea mai faimoasa ecuatie de-a mea.

Daca in loc de E = mc2, acceptam ca energia necesara vindecarii lumii poate fi obtinuta prin multiplicarea iubirii cu viteza luminii la patrat, ajungem la concluzia ca iubirea este cea mai puternica forta care exista deoarece nu are limite.

►►► Citeste continuarea scrisorii pe pagina urmatoare ►►►


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri