Frumusetea este legata de increderea in sine si de experienta. La 32 de ani, o femeie a experimentat mai multe lucruri, a reusit sa faca fata si situatiilor neplacute din viata si, privind mai multe puncte de vedere, este mai implinita decat era la 22. Si cu toate acestea, atunci cand vine vorba de riduri si de greutate, nu exista un dusman mai mare pentru femei decat ele insele.

Nici 30 si nici 25, ci 32... acestia sunt anii in care o femeie se simte cu adevarat atractiva, se arata intr-un studiu efectuat recent in Marea Britanie. Rezultatele studiului la care au participat 1500 de persoane de sex feminin cu varsta cuprinsa intre 40 si 60 de ani au fost publicate recent pe Daily Mail. Asadar, 4 din 10 femei au declarat ca varsta la care se simt frumoase este 32, in timp ce doar o cincime dintre femei au declarat ca la 40 de ani se simt cele mai fericite si multumite de felul in care arata.

38% dintre femei intervievate au declarat ca maximul de frumusete este atins la varsta de 32 de ani. La acesta varsta, datorita experientei de viata, femeile au mai multa incredere in propria persoana, se bucura de o viata amoroasa stabila si armonioasa, au o viata sexuala activa si un regim alimentar echilibrat. “Concluziile acestui studiu reprezinta o dovada incurajatoare a faptului ca femeile stiu sa se aprecieze nu numai pentru aspectul lor exterior, dar si pentru ceea ce sunt capabile sa realizeze. Se pare ca femeile devin pretuite din ce in ce mai mult pentru personalitatea lor, pentru ceea ce sunt sau pentru ceea ce sunt capabile sa realizeze. Este imbucurator ca experienta de viata si frumusetea fizica beneficiaza de acelasi statut si au o importanta aproape egala”, a declarat profesorul Sandra Wheatley pentru publicatia britanica.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) 13 Mantre pentru a trăi fiecare zi cu liniște în suflet, gânduri pozitive în minte și iubire în inimă 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor

Frumusetea este legata de increderea in sine si de experienta. La 32 de ani, o femeie a experimentat mai multe lucruri, a reusit sa faca fata situatiilor neplacute din viata si, din mai multe puncte de vedere, a realizat mai multe lucruri decat la varsta de 22. Si cu toate acestea, atunci cand vine vorba de riduri si de greutate, nu exista un dusman mai mare pentru femei decat ele insele. Acest studiu demonstreaza insa ca este nevoie de mai mult decat frumusete fizica pentru a te simti cu adevarat o femeie frumoasa.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri