Un super test de psihologie relationala care merita facut intr-o zi calduroasa de vara, dar nu numai!

Testul O plimbare prin padure: INTERPRETARE RASPUNSURI

1. Persoana cu care te plimbi in padure este cea mai importanta persoana din viata ta.

2. Dimensiunea animalului pe care l-ai intalnit reprezinta perceptia ta asupra problemelor din viata ta si modul in care le vezi.

3. Daca interactiunea dintre tine si animal este una mai violenta, mai dura inseamna ca ai tendinta de a-ti aborda problemele intr-un mod mai agresiv. Daca interactiunea este una mai pasnica - inseamna ca ai o atitudinea mai relaxata si mai pasnica fata de probleme.

4. Marimea casei tale este reprezentativa pentru marimea ambitiei tale de a-ti construi o viata frumoasa.

Daca nu exista niciun gard in jurul casei, inseamna ca ai o atitudine mai deschisa fata de viata in general si ca esti o persoana flexibila, comunicativa, care iubeste oamenii.

Daca exista gard in jurul casei, inseamna ca esti o persoana mai rezervata, care tine la intimitatea sa. Nu dezvalui totul despre sine celorlalti, ci ii lasi doar pe cei apropiati sa cunoasca asa cum esti cu adevarat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

5. In cazul in care raspunsul tau nu include mancare, oameni sau flori, acest lucru poate indica faptul ca te simti nefericit intr-un anumit aspect al vietii tale.

6. Durabilitatea materialului din care este confectionata ceasca este asociata cu durabilitatea relatiei pe care o ai cu persoana alaturi de cate te plimbi in padure (vezi cerinta 1). Daca ceasca este confectionata dintr-un material tare care nu se sparge usor (spre exemplu plastic, metal)- inseamna ca aveti o relatie puternica.

Ceea ce faci cu aceasta ceasca reprezinta de fapt atitudinea ta fata de relatia cu persoana respectiva.

7. Apa este asociata cu dorinta sexuala. Dimensiunea apei denota cat de mult esti atrasa de persoana respectiva.

8. Cat de mult iti vei uda hainele atunci cand traversezi apa este un indiciu pentru cat de mult conteaza pentru tine viata sexuala si intimitatea.

Sursa: https://higherperspectives.com

Foto homepage: padure, poveste via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri