9 Iunie 2015 publicat în Lifestyle 311 share-uri

Vreau pe cineva care ma poate ierta pentru fiecare cearta. Pe cineva care are nevoie de mine in viata lui. Pe cineva care ma poate face sa alerg pe acel drum care nu se termina niciodata, construit din incredere si rabdare. Pe cineva care sa ma priveasca in ochi si sa se conecteze cu sufletul meu.

Vreau pe cineva care este suficient de indraznet incat sa fure printesa de egoul sau. Pe cineva care sa se uite dincolo de chip si aspectul fizic si sa imi vada adevarata esenta interioara. Pe cineva care sa ma priveasca in ochi si sa se conecteze cu sufletul meu.

Pe cineva care sa imi permita sa fiu stupida si copilaroasa. Pe cineva care, in fiecare zi, inainte de a merge la serviciu, sa ma incurajeze si sa ma faca sa devin mai puternica. Pe cineva care imi poate fi prieten si ma poate sprijini si imi poate intelege felul in care fac lucrurile. Pe cineva alaturi de care sunt libera sa fiu eu insami.

Impreuna vom da o definitie dragostei

Vreau pe cineva care sa poata da o definitie iubirii in viata mea. Iubirea – la fel de pura ca zapada, la fel de pioasa ca divinul, la fel de puternica precum muntii, la fel de frumoasa precum stelele care stralucesc deasupra.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 exerciții filosofice stoice pentru o viață mai fericită Cele mai încurajatoare citate despre succes

Stiu ca daca sufletul meu pereche exista, o sa il intalnesc in momentul potrivit si in modul potrivit. Prin el si pentru el, o sa ma transform in adevaratul meu eu. O sa fiu schimbata. Insa ceea ce imi place cel mai mult este in mod ironic faptul ca lui nu o sa ii pese daca eu ma schimb sau raman la fel, fiindca o sa ma iubeasca indiferent de acest lucru.

Sunt fericita cu viata mea si cu fiecare zi care trece. Invat noi modalitati de a ma iubi pe mine. Ma bucur sa fiu single deoarece imi permite sa visez la tine in timp ce dau viata propriilor visuri.

Imi doresc ca acelasi lucru sa se intample in mod accelerat odata cu intrarea ta in viata mea.

Indragostita de tine,

Viitoarea ta iubita

Sursa: https://www.lifehack.org

Foto homepage: scrisoare de dragoste, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri