4 Iunie 2015 publicat în Lifestyle 1 share-uri

Despre puterea sinceritatii sau despre adevar cu orice pret - o povestioara cu iz oriental care va atinge sufletele a multi si va va inspira in cel mai frumos mod posibil!

Cand Ling a ajuns in fara, imparatul l-a rugat sa-si spuna numele. “Numele meu este Ling”, a raspuns el. Toti tinerii radeau si se amuzau pe seama lui. Imparatul i-a rugat pe toti sa se potoleasca. S-a uitat la Ling si apoi a anuntat multimea: “Priviti-l pe noul vostru imparat! Numele lui este Ling!”

Foto: planta, ghiveci via Shutterstock

Lui Ling nu ii venea sa creada. Nu a fost in stare nici macar sa creasca o samanta. Cum ar putea el sa fie noul imparat? Apoi imparatul a spus: “In aceasta zi, in urma cu un an, am dat tuturor o samanta. V-am spus sa luati samanta, sa o plantati, sa o udati si sa o aduceti inapoi la mine astazi. Insa v-am dat tuturor seminte fierte, care nu cresc. Voi toti, cu exceptia lui Ling, mi-ati adus copaci si plante si flori. Cand ati descoperit ca samanta nu creste, ati inlocuit samanta pe care v-am dat-o eu cu o alta. Ling a fost singurul care a avut curajul si sinceritatea de a-mi aduce ghiveciul cu samanta pe care i-am dat-o. Prin urmare, el este cel care va fi urmatorul imparat!”

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Daca plantezi onestitate, vei culege incredere.

Daca plantezi bunatate, vei culege prieteni.

Daca plantezi modestie, vei culege maretie.

Daca plantezi perseverenta, vei culege victorie.

Daca plantezi grija, vei culege armonie.

Daca plantezi iertare, vei culege impacare.

Daca plantezi sinceritate, vei culege intimitate.

Daca plantezi rabdare, vei culege progres.

Daca plantezi credinta, vei culege miracole.

Dar

Daca plantezi rea credinta, vei culege neincredere.

Daca plantezi egoism, vei culege singuratate.

Daca plantezi invidie, vei culege batai de cap.

Daca plantezi lene, vei culege stagnare.

Daca plantezi amaraciune, vei culege izolare.

Daca plantezi lacomie, vei culege pierdere.

Daca plantezi barfa, vei culege dusmani.

Daca plantezi griji, vei culege riduri.

Daca plantezi lucruri rele, vei culege vina.

Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? 12 sfaturi pentru îngrijirea părului vopsit Cum să obții mai multă strălucire pentru părul tău în 8 pași?

Asa ca fii atent la ce plantezi astazi caci va determina ceea ce vei culege maine. Semintele pe care le plantezi acum vor face viata mai buna sau mai rea, viata ta sau a celor care vor veni dupa. Da, intr-o buna zi te vei bucura de roade sau vei plati pentru alegerile pe care le plantezi astazi.

Autor: necunoscut

Foto homepage: germeni, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri