4 Iunie 2015 publicat în Lifestyle 1 share-uri

Despre puterea sinceritatii sau despre adevar cu orice pret - o povestioara cu iz oriental care va atinge sufletele a multi si va va inspira in cel mai frumos mod posibil!

Imbatranind, un imparat din Orientul Indepartat si-a dat seama ca a venit timpul sa isi aleaga un succesor. In loc sa numeasca pe unul dintre copiii sai sau pe cineva de incredere, imparatul a luat o decizie diferita. Intr-o zi, i-a adunat laolalta pe toti oamenii tineri din regatul sau si le-a spus: “este timpul ca eu sa las tronul altcuiva si sa aleg urmatorul imparat. M-am hotarat sa il aleg pe unul dintre voi.”

Tinerii erau socati, insa imparatul a continuat: “Astazi, ii voi da fiecaruia dintre voi cate o samanta. O samanta foarte speciala. Vreau sa plantati samanta, sa o udati si cand se va implini un an incepand de astazi sa veniti inapoi cu ceea ce a crescut din aceasta singura samanta. O sa cercetez apoi plantele pe care le aduceti si cea pe care o voi alege va fi planta viitorului imparat!”

Foto: palat oriental, Shutterstock

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

Un baiat pe nume Ling era acolo in acea zi. Si el, ca si ceilalti, a primit o samanta. S-a dus acasa si plin de entuziasm i-a spus mamei sale povestea. Ea l-a ajutat sa ia un ghiveci si pamant bun de plante. Ling a plantat samanta si a udat-o cu grija. Obisnuia sa o ude in fiecare zi si sa urmareasca daca a crescut. Dupa trei saptamani, cativa din ceilalti tineri au inceput deja sa vorbeasca despre semintele lor si despre plantele care incepusera sa creasca.

Ling continua sa verifice samanta, insa nimic nu parea a creste din ea. 3 saptamani, 4 saptamani, 5 saptamani. Pana acum, ceilalti incepusera sa vorbeasca deja despre plantele lor, insa Ling nu avea nicio planta si simtea ca a esuat. Au trecut 6 luni, tot nimic in vasul lui Ling. Stia ca a distrus samanta.

Toti ceilalti aveau copaci si plante inalte, insa el nu avea nimic. Cu toate acestea Ling nu a spus nimic prietenilor sai. A asteptat pur si simplu ca samanta sa creasca.

7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești!

Cand in sfarsit s-a incheiat anul, toti tinerii din regat si-au adus plantele la imparat pentru a fi inspectate. Ling i-a spus mamei lui ca nu o sa ia cu el un ghiveci gol, insa ea l-a incurajat sa se duca si sa ia vasul cu el si sa fie sincer in privinta a ceea ce s-a intamplat. Lui Ling i s-a strans stomacul, insa stia ca mama sa are dreptate. Si-a luat ghivechiul gol la palat.

Cand Ling a ajuns, a ramas uimit de varietatea plantelor crescute de ceilalti tineri. Erau minunate, in toate formele si marimile. Ling si-a pus ghiveciul gol pe podea. Multi tineri au ras de el. Catorva le-a parut rau pentru el si i-au spus: “buna incercare”.

Cand a sosit imparatul, a inspectat sala si i-a salutat pe tinerii prezenti. Ling incerca sa se ascunda cat mai in spate. “Ce plante, copaci si flori frumoase ati crescut”, a spus imparatul. “Astazi, unul dintre voi va fi numit urmatorul imparat!”

Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Dintr-o data, imparatul l-a zarit pe Ling in spatele salii cu ghiveciul sau gol. Le-a ordonat garzilor sa il aduca in fata. Ling era ingrozit. “Imparatul stie ca am esuat. Poate va ordona sa ma ucida!”

Citeste continuarea povestirii pe pagina urmatoare ►►►►


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri