29 Mai 2015 publicat în Lifestyle 420 share-uri

O mama ii spune baiatului ei: Vreau ca tu sa devii o fiinta umana buna. Si acesta va fi una dintre marile mele realizari!

Am vazut ieri un poster pe care scria „Nu le invatati pe fiicele voastre sa se teama, invatati-va baietii cum sa se poarte.”, ceea ce m-a pus pe ganduri… M-a facut sa ma gandesc la barbatul care as vrea baiatul meu sa devina intr-o zi.

Asa incat am adunat toate lucrurile pe care baiatul meu as vrea sa le invete de la mine. Pentru ca doar asa, putem impreuna crea, o lume mai buna…

In acesata viata…

1. Fiule, fa ceea ce iti spune tatal tau, dar nu uita ce te-a invatat mama ta. Pastreaza mereu in inima ta cuvintele lor.

Stiu ca pentru copii aceste cuvinte sunt greu de ascultat. Dar singurul motiv pentru care imi las la o parte emotiile ca sa te invat aceste lucruri este ca te iubesc. Si vreau ca tu sa devii o fiinta umana buna. Si acesta va fi unul dintre marile mele realizari in viata.

2. Curatenia conteaza

Tine-ti corpul, tine-ti hainele curate, tine-ti casa curata si asa te vei simti imediat mult mai bine. Un dus rapid, camasa ta favorita abia spalata si o casa frumos aranjata te vor face sa te simti gata de a infrunta provocarile vietii, mai usor. Daca hainele tale si casa ta arata intr-un mare dezastru, oamenii vor avea tendinta de a te judeca si a-si forma o opinie, poate gresita in legatura cu cine esti tu. Poate e nedrept, dar asa merge lumea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România Ghid pentru alegerea mobilierului interior

3. Invata sa gatesti

Sa stii sa iti pregatesti de mancare inseamna sa transmiti un semnal serios despre faptul ca esti independent.

Va fi evident pentru persoanele din jurul tau si in special pentru femei, ca tu nu ai nevoie de nimeni care sa iti gateasca cina. Esti un om care poate sa isi poarte singur de grija si stie sa isi asume responsabilitatea aceasta, iar gatitul este un sistem de masura nemaipomenit, pentru a-ti demonstra individualitatea.

Foto: Shutterstock.com; mama, baiat

4. Feminismul nu este o legenda urbana

Fetele sunt fiinte puternice si trebuie sa inveti sa le respecti in toate modurile posibile. Nu ai nici un drept sa privesti pe cineva de sus doar pentru ca apartine celuilalt sex. Va trebui sa iti dai tu singur seama despre ceea ce inseamna egalitatea de gen.

5. NU AI NEVOIE DE NIMENI ALTCINEVA CA SA TE COMPLETEZE

Viata e cu mult mai bogata decat dorinta de gasi pe cineva care sa te vrea sau sa fii trist din cauza cuiva care nu te vrea. Exista atat de mult timp de petrecut pentru a te descoperi pe tine insuti, fara a avea nevoie ca cineva care a se indragosteasca de tine… iar aceasta calatorie nu trebuie sa fie goala sau dureroasa. Ai nevoie sa te umpli tu insuti cu iubire. Este cel mai important.

Beneficii pentru copiii personalului din învățământ; Profesorii au obligaţia de a respecta diversitatea – noi amendamente adoptate în Camera Deputaților Leagăn pentru toată copilăria 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea

6. Nu ii spune niciodata unei femei ca „e nebuna” si accepta eventualele respingeri

„Nebuna” este unul dintre cele cinci cuvinte cu efect devastator pe care barbatii le folosesc pentru a le umili pe femei. Daca nu se indragosteste de tine in urmatoarele luni de la intalnire, acest lucru nu inseamna ca e nebuna sau are ceva in neregula. Poate chiar nu vede lumea in aceeasi maniera in care tu o vezi. Infrunta aceasta realitate!

7. Este in regula sa plangi

Lacrimile sunt un semn de putere, nu de slabiciune. Barbatii sunt cunoscuti ca fiind mai putin emotionali. Se presupune ca ei ar trebui sa fie bastioane ale stabilitatii; piatra din mijlocul furtunii; de neclintit indiferent de situatie. Dar tine minte ca nu e nimic rau pentru un barbat daca devine emotional.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri