25 Mai 2015 publicat în Lifestyle 6 share-uri

7 Semne ca cel pe care il iubesti NU este sufletul tau pereche si ca traiesti de fapt o relatie karmica!

De multe ori ne ascultam inima si aceasta nu ne insala, insa uneori se mai intampla sa facem si alegeri gresite. De cate ori nu am crezut ca persoana de langa noi este sufletul nostru pereche? Si de cate ori nu ne-am inselat in privinta persoanei respective? Revista https://songinheart.com prezinta 7 semne care iti arata ca cel pe care il iubesti nu este sufletul tau pereche (chiar daca tu il crezi a fi) si ca ceea ce traiti este de fapt o legatura karmica:

7 Semne ca cel pe care il iubesti NU este sufletul tau pereche si ca traiesti de fapt o relatie karmica

Foto: Cuplu certat, Shutterstock

  • 1. Exista un sentiment instantaneu si profund de familiaritate, dincolo de explicatii, dar si o conexiune profunda ca si cum va cunoasteti unul pe altul de multe vieti.
  • 2. Celalalt partener are tendinta de “a pune stapanire pe tine”, de a-ti domina viata, ducand chiar uneori la tulburare obsesiv-compulsiva si comportamente dependente. Tu continui sa repeti vechiul pattern iar si iar, dincolo de dorintele tale constiente sau de actiunile vietii tale zilnice.
  • 3. Este ca si cum esti “vrajit” si esti incapabil sa pleci dintr-o astfel de relatie; esti foarte absorbit si pierdut, neglijent fata de multe alte aspecte ale vietii tale.
  • 4. Celalalt te controleaza ca o marioneta, te trateaza rau si te raneste in mod deliberat.
  • 5. Simti legatura dintre voi de multe ori la modul dureros, inconfortabil, provocandu-ti rani sufletesti. Suferi din cauza comportamentelor ridicole, a atitudinii negative sau a furiei persoanei cu care esti intr-o legatura karmica.
  • 6. In inima ta, esti doar un “sclav” al celeilalte persoane. Nici tu, nici cei apropiati si dragi nu vor intelege ca esti intr-o astfel de relatie. Oamenii nu iti vor intelege inabilitatea ta de a actiona intr-un fel si de a te rupe de persoana care, constient sau inconstient, iti face rau.
  • 7. Suferinta si durerea sunt la ordinea zilei si treci prin certuri catartice teribile. Din cand in cand va spuneti lucruri dezgustatoare.

Sursa: https://songinheart.com

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA

Foto homepage: Inima, karma via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri