Te iubesc, mama!

Atunci cand suntem mici mama este universul nostru. Ne invartim in jurul ei si nu ne dam seama ca de fapt noi o invartim pe degete asa cum vrem si ea este cea care "graviteaza" in jurul nostru.

Cu cat ne apropiem mai mult de varsta adolescentei cu atat incepem sa o evitam din ce in ce mai mult si sa ne aratam deranjati de intrebarile, grijile si vorbele ei. O consideram demodata si parca ne enerveaza chiar si atunci cand sta in preajma noastra.

foto: mama si fiica, shutterstock

Ajungem apoi la o varsta la care nu mai suntem alaturi de ea in fiecare zi si incepem sa o apreciem din ce in ce mai mult. Sa ne fie dor de ea, sa vrem sa petrecem mai mult timp impreuna si sa vedem ca nu este posibil, sa ne suparam din acaesta cauza, dar sa ne vedem in continuare de activitatile noastre.

Asadar, as vrea sa ii spun mamei mele de ce o iubesc, pentru ca pe langa iubirea neconditionata care vine odata cu noi pe lume, mai sunt si alte lucruri care intaresc aceste sentiment.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Leagăn pentru toată copilăria Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

1. Ai renuntat la tot pentru mine si crezi ca nu este suficient

Pentru ca asa esti tu, pentru ca nu ceri niciodata nimic in schimb si pentru ca eu sunt cel mai important om pentru tine. Ai face orice pentru mine fara sa stai pe ganduri nici macar o fractiune de secunda. Te iubesc, mama!

2. Crezi in mine chiar si atunci cand nici macar eu nu o fac

Crezi in puterea mea, crezi in fortele mele si crezi in abilitatile mele. Crezi in mine chiar si atunci cand iti spun ca eu nu cred in mine si in ceea ce fac. Asta imi da putere sa merg mereu mai departe. Te iubesc, mama!

3. Ma sustii de fiecare data, indiferent daca fac vreo prostie sau nu

Chiar daca stii ca fac o prostie care o sa ma raneasca, chiar daca stii ca o sa ma dau cu capul de un zid si o sa plang, ma sustii intotdeauna si esti acolo pentru momentul in care am sa vin sa iti spun ca ai dreptate, asa, in felul meu. Te iubesc, mama!

Ghid pentru alegerea mobilierului interior Beneficii pentru copiii personalului din învățământ; Profesorii au obligaţia de a respecta diversitatea – noi amendamente adoptate în Camera Deputaților 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea

4. Relatia cu tine este singura care nu m-a dezamagit niciodata

Am avut prieteni, prietene si iubiti care m-au dezamagit in moduri profunde atunci cand ma asteptam mai putin. Tu, mama, esti singura care nu m-a parasit niciodata, esti singura care nu m-a dezamagit niciodata si care, la fel ca si mine, a pastrat aceasta relatie minunata. Te iubesc, mama!

5. Ma lasi sa vorbesc despre mine ore in sir fara sa te saturi

Pentru ca ti se pare extraordinar tot ceea ce fac eu si pentru ca eu sunt centrul universului tau. Te iubesc, mama!

6. Iti pasa sufcient de mult incat sa te superi pe mine, dar iti trece mereu

Nu iti place sa joci rolul "politistului rau" atunci cand fac vreo nefacuta, dar iti asumi asta chiar daca in sinea ta plangi si te superi pe tine.

O faci pentru ca eu sa invat ceea ce e bine si ceea ace e rau. Te iubesc, mama!

foto prima pagina: mama si fiica, shutterstock

5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate 5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri