O poveste impresionanta despre o relatie abuziva la o varsta frageda!

Abuzul asupra femeilor este un subiect atat de delicat incat nu as vrea sa intru in detalii. Cu siguranta m-as enerva si mi-as varsa of-ul aici unde as trezi cateva controverse, cu siguranta.

Am gasit insa un material foarte interesant pe site-ul Huffingtonpost.com, o poveste din care fiecare dintre noi va avea cu siguranta ceva de invatat.

Lectura placuta.

"I-a luat un an de zile sa ma convinga sa ies cu el. Eram prieteni de doi ani si incepeam sa ne apropiem din ce in ce mai mult. In momentul in care a incheiat o relatie eu eram la colegiu. Atunci mi-a spus ca vrea sa fie cu mine, ca ma iubeste si ca are nevoie de mine.

foto: femeie trista, shutterstock

Nu am mai avut un iubit inanite, asa ca eram destul de dornica sa imi traiesc prima poveste de dragoste, dar am ezitat sa spun "da" din prima pentru ca avea obiceiul sa ma "lase pe dinafara" atunci cand avea o relatie si mereu isi cerea scuze pentru asta. A spus ca isi doreste atta de mult sa fie cu mine incat a insistat pret de cateva luni, dupa care am spus "da".

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire

Ceea ce a urmat a fost faza de luna de miere pe care orice relatie o experimenteaza la inceput. Eu eram inca la liceu in timp ce el isi termnina scoala. Calatoream cat puteam de des pentru a ne putea vedea, dar a fost mai mult o relatie la distanta. Vorbeam ore in sir la telefon, el imi facea cadouri frumoase si ma privea ca si cum eram cea mai frumoasa femeie de pe pamant.

Dupa ce a terminat scoala a venit dupa mine la colegiu unde eram tot timpul impreuna. Mai mult fizic, pentru ca el se juca pe calculator intr-una, iar iesirile noastre in campus erau pentru ca el sa se joace World of Worcraft, iar eu ma jucam Solitaire pe laptopul lui.

Daca faceam glume pe seama jocului, tipa la mine. Daca vroiam sa iesim afara sau sa facem ceva spontan, nu aveam voie pentru ca el trebuia sa se joace si avea nevoie de mine in camera pentru ca se simtea confortabil in prrzenta mea. Ca o iubita intelegatoare, am acceptat toate aceste lucruri.

Candela sufletului nostru este cea care trebuie să fie totdeauna aprinsă. Cuvinte pentru suflet de la Maica Gavrilia Papaiannis (de citit mai ales în postul Paștelui) Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Lumina pe care o porți în sufletul tău este mai puternică decât răutățile celor din jur

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri