4 Mai 2015 publicat în Lifestyle 27 share-uri

De o saptamana te tot framanti cum sa faci sa-i iei cadoul perfect. Se spune despre femei ca sunt complicate, dar barbatii cum sunt? Ca simpli nu mai sunt demult.

Traim in era in care ei, barbatii, isi aleg cu grija parfumurile, pun accent pe imbracaminte si sunt atenti la cum arata pana la ultimul detaliu, isi comanda bauturile cele mai fine, si tu, tu cum sa faci sa ii daruiesti fix ce-si doreste? Este adevarat, il cunosti, in principiu ar trebui sa te descurci bine cand vine vorba de cadouri, dar oare ai timp sa ajungi in mai multe locuri? Reusesti sa gasesti fix ce stii ca-i place? Ce poti atasa cadoului sa fie impecabil? Of, cate intrebari, femeile sunt complicate pentru ca ei barbatii ne determina sa fim complicate!

In ajutorul tau, al timpului si al optiunilor tale, cand vine vorba de alegerea unui cadou, exista cadoulmov.ro.

Noi tranformam complicatul in simplu! Spune-ne in 2 cuvinte ce fel de personalitate are barbatul caruia vrei sa-i daruiesti ceva iar noi iti simplificam matematic alegerea. Si nu doar ca o simplificam, dar facem din cadou un eveniment remarcabil. Pentru ca avem produse autentice de calitate, insotite de certificate de garantie. In functie de personalitatea lui, noi impachetam remarcabil intr-un cadou exemplar produse din aria gourmet, home&deco, portelan, cristal, argintate, bijuterii, cosmetice, tablouri, ceasuri sau instrumente de scris.

Cadoul tau va arata ca o bijuterie, pentru ca stim cat de importanta este prima impresie, avem o tehica proprie de impachetare unde folosim materiale textile. Iar daca vrei ca el sa ramana absolut impresionat, insoteste-ti darul cu un mesaj video, pentru ca stim ca nu vrei sa uite niciodata cadoul asta!

Si pentru ca scopul nostru este sa decomplicam existenta doamnelor si domnisoarelor atunci cand vine vorba de oferit cadouri, livram oriunde in lume, iar in Bucuresti livram in aceeasi zi, cu transport gratis la comenzile ce depasesc 200lei.

Cadoulmov.ro isi propune sa faca din oferitul cadourilor o experienta la fel de simpla si placuta ca daruitul.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri