9 Aprilie 2015 publicat în Lifestyle 15 share-uri

De Paste vrem sa impartasim celor dragi bucuria Invierii Domnului, vrem sa aratam ca suntem recunoscatori pentru acest mare sacrificiu care ne-a eliberat din robia pacatelor. Asadar, sa sarbatorim impreuna triumful vietii asupra mortii, raspandid speranta prin cuvinte alese.

Nu este nevoie de cuvinte prea complicate pentru a surprinde frumusetea sarbatorii, asa ca iti punem la dispozitie o colectie simpla dar sensibila de mesaje si urari de Paste care te vor inspira sa iti exprimi bucuria intr-un mod deosebit.

Mesaje de Paste

1. Fie ca aceasta sfanta sarbatoare sa iti lumineze calea si sa iti umple sufletul de bucuria unei vieti care nu se va sfarsi niciodata! Paste Fericit!

2. Incepand cu aceasta zi sfanta viata sa iti fie presarata de flori, zambete si speranta iar faclia iubirii sa nu iti dispara niciodata din suflet. Paste Fericit!

3. Asa cum natura renaste in fiecare primavara la fel si bucuria unui nou inceput sa se infiripe in inima ta. Sper ca in fiecare zi care se scurge de acum incolo sa porti cu tine lumina Invierii. Paste Fericit!

4. De Paste sa raspandim caldura care ne inunda sufletele: sa invatam sa iertam, sa daruim, sa fim mai buni cu cei din jur. Paste Fericit!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău? Tinerețe înseamnă fluiditate - iar pentru piele, tinerețe înseamnă acid hialuronic!

5. Bunatatea si iubirea sa te insoteasca pe toate cararile vietii! Oricat de greu ar fi drumul, Dumnezeu sa iti ofere puterea de a merge mai departe. Paste Fericit!

6. A venit Pastele; ti-a adus mireasma dulce a florilor si ciripitul suav al pasarilor. Imi doresc ca toate acestea sa iti insenineze zilele. Paste Fericit!

7. Sfanta sarbatoare sa iti aduca pace sufleteasca si sa iti dea speranta pentru fiecare zi pe care o vei petrece pe Pamant. Paste Fericit!

Urari de Paste

8. Cauta in adancul inimii tale puterea de a raspandi bunatate in jurul tau asa cum a facut Fiul Domnului din iubirea sa pentru oameni. Paste Fericit!

9. Iti doresc sa sarbatoresti fiecare zi ca si cand ar fi ziua sfanta a Invierii! Nu uita sa te bucuri chiar si de lucrurile marunte din viata ta si sa ii apreciezi pe cei dragi. Sarbatoarea Pastelui sa va aduca mai aproape! Iti urez din toata inima un Paste Fericit!

Testul celor 3 Sfinți: Ce mesaj sacru îți poate schimba viața?

10. Este ziua in care speranta ne uneste si bunatatea ne insoteste. Este ziua Invierii Domnului! Asa ca sa umplem lumea de veselia cu care am trecut peste necazuri si de speranta ca pacatele ne vor fi iertate. Paste Fericit!

11. Iepurasul si la tine sa vina, sa-ti dea in dar o viata lina, bucurii nenumarate si toate cele de tine cautate! Paste fericit alaturi de cei apropiati!

12. Voia buna sa te insoteasca, bogatia sufleteasca sa nu te paraseasca. Chiar de vor veni vremuri grele, sa fii ferit de cele rele! Paste Fericit!

13. In fiecare primavara, Dumnezeu ne ofera promisiunea unui nou inceput. Greselile ne sunt iertate, sufletele impacate; nici urma de umbrele intunecate ale mahnirii. Sa ai parte de un Paste cat mai fericit si mai luminos!

14. Deschide-ti sufletul pentru a primi in inima iubirea, speranta si credinta! Fie ca acestea sa te insoteasca mereu! Paste fericit!

Foto int: Paste, Shutterstock

Foto main: Oua de Paste, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri