12 Ianuarie 2009 publicat în Lifestyle 14 share-uri

Inveti ceva din greselile tale? Daca in urma lor te-ai ales cu o putere de a trece mai departe de care habar nu aveai, cu un curaj de a carui existenta nu stiai vreodata, cu o impacare de sine venita dupa multe razboaie crancene cu tine, nu inseamna ca nu ai aflat nimic din greselile tale. Tocmai ai aflat totul. Pentru oricine a gresit si a invatat la randul sau, greselile persoanelor dragi au durut uneori mai mult decat cele personale. Din orice rau se invata insa un bine, iar cu ajutorul greselilor de ieri am ajuns oamenii care suntem astazi.

Inveti ceva din greselile tale? Daca in urma lor te-ai ales cu o putere de a trece mai departe de care habar nu aveai, cu un curaj de a carui existenta nu stiai vreodata, cu o impacare de sine venita dupa multe razboaie crancene cu tine, nu inseamna ca nu ai aflat nimic din greselile tale. Tocmai ai aflat totul. Ai aflat ce inseamna sa supravietuiesti, ai aflat cum sa-ti indrepti greselile, ai descoperit cat de repede fuge dracul de tamaie si tu de greseli la fel de repede ca el, ai aflat cum sa o iei pe scurtatura, ferindu-te de greseli noi, ai aflat ca nu trebuie sa-ti pierzi timpul plangand dupa ceea ce ai facut, ci dupa ceea ce mai poti indrepta, ti-ai redescoperit speranta, optimismul si puterea de a merge mai departe.

Avem ce invata din fiecare greseala pe care o facem. Dintr-o greseala... a fost descoperita America. Nu este deloc dificil sa inchidem ochii in fata propriilor greseli si sa-i deschidem in fata greselilor celorlalti. Ce invatam insa din greselile altora? Invatam ceva deosebit, invatam sa nu mai aruncam cu piatra in noi insine atunci cand comitem la randul nostru greselile care ne-au oripilat odinioara pentru ca erau ale altora. Pentru oricine a gresit si a invatat la randul sau, greselile persoanelor dragi au durut uneori mai mult decat cele personale. Din orice rau se invata insa un bine, iar “cu ajutorul” greselilor de ieri am ajuns oamenii de astazi. Nu incerc sa judec, sa fac pe rolul judecatorului sau al celui judecat. Nu vreau nici sa interpretez la perfectie rolul victimei care a avut de suferit de pe urma greselilor altora. Vreau doar sa zambim. Avem pentru ce! Avem pentru ce fi recunoscatori. Eu am, sigur aveti si voi:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Din greselile parintilor: - Sunt recunoscatoare parintilor caci de la ei am aflat ca daca parintii nu sunt fericiti unul langa altul, un copil nu le va aduce in mod obligatoriu fericirea cautata. Mamei ii sunt recunoscatoare caci de la ea am aflat ca un copil vede si apreciaza sacrificiul unei mame, insa ar da orice ca acesta sa nu fi existat. De la tatal meu am aflat ca iubirea unui tata conteaza pentru un copil la fel de mult ca si a unei mame. De la amandoi am aflat ca un copil merita orice, insa nu merita parinti ce convietuiesc si mimeaza fericirea doar de dragul lui.

Din greselile prietenilor – Un prieten m-a invatat sa nu-ti deschizi sufletul in fata unei persoane inainte de a-ti deschide bine si ochii. Stiu acum cum sa o fac: ma uit bine in stanga si dreapta, ma uit bine in ochii si mintea persoanei respective inainte de a-mi deschide si sufletul. Si cel mai important, am aflat ca nici in clipele cele mai dure de vulnerabilitate, nu trebuie sa-ti lasi garda sa cada, cu zgomot si aplomb, intr-o incercare pura de sinceritate.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri